Laptopa RAM harici ne gibi yükseltmeler yapılabilir?

  • Konuyu başlatan Clua
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 315

Clua

Femtopat
Katılım
22 Mart 2023
Mesajlar
10
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba ilk konumdur ve birkaç sorum var ve işi gerçekten bilenler yorum yazarsa çok sevinirim.
Monster Tulpar T7 v25.1 kullanıcısıyım özelikleri şöyle:
11th gen Intel(R) Core(tm) i7-11800H @ 2.30GHz 2.30 GHz.
NVIDIA RTX3060 Max-performance 6 GB GDDR6 192-BIT
17, 3" FHD 1920x1080 300Hz %100 sRGB ahva mat LED ekran.
32,0 GB) 2x16 DDR4 3200MHz.
1TB PCI-e M.2 2280 3.0 X4.

Şimdi ilk olarak nasıl bir laptop sizce, yeni aldım ve sadece RAM 16 GB'den 32'e RAM yükselttim. Oyunda oynuyorum, Adobe Pr, PS, af, de kullanıyorum, her oyunu gerçekten ultrada oynuyorum. Laptop için pek bilgim olmasa da sizler gibi doyurucu geldi bana açıkçası sadece RAM'i tatmin etmedi beni onu da yükselttim. Ama şunu da söylemem gerekir aldıgım 3-4 ay sonra ekran paneli kendiliğinden düştü şaka gibiydi. Yaptılar sonra touchpad bozuldu 4 kere yapıldı yine bozuldu sonra ısınma sorunu vardı PC boştayken anakartı değiştirdiler sonra ben artık yeter dedim aynı laptopun sıfırı ile değiştirdiler. Bunlar gerçekten yorucu oldu benim için, buradan Monster yetkililerinede veya alacaklarada duyurulur.

Böyle bir laptopa daha neler yapılabilir yükseltme anlamında çünkü laptoplar masaüstü gibi modifikasyona çok izin vermiyor maalesef.

Teşekkür ederim şimdiden.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sisteminiz gayet dengeli, depolama yetmezse onu yükseltirsiniz. Veya yüksek yenileme hızı yerine yüksek çözünürlük istiyorsanız yanına bir monitör alabilirsiniz. Hayırlı olsun tekrar.

Ha bu arada alttaki hikayeyi okumadım, elinizdeki cihaz sanırım şu an 0 sayılır. Eğer sıkıldıysanız satıp masaüstüne geçebilirsiniz. Ama 2. Elde iyi fiyata bir alıcı bulmanız lazım.
 
Çok nadir olarak bazı modellerde ekran kartı ve işlemci çıkarılabilir oluyor. Taktığınız ramlerin kapasitesinden ziyade düşük gecikme değerli olanlarını takabilirsiniz. Yine üst seviye depolama ve kaliteli macun kullanabilirsiniz. Harici olarak monitör bağlanabilir. Ayrıca thunderbolt portu varsa harici ekran kartı takılıyor.
 
Senin en büyük bilgisayar yükseltmesi monster cihazdan kurtulmaktir da bir kere girmissin. Zarar etme ihtimalin olmasaydi sat canini kurtar diyecektim .
Arkadaslar yazmışlar neler yapilabilir diye. laptopta bu tür seyler pek olmuyor zaten.
 
Senin en büyük bilgisayar yükseltmesi monster cihazdan kurtulmaktir da bir kere girmissin. Zarar etme ihtimalin olmasaydi sat canini kurtar diyecektim .
Arkadaslar yazmışlar neler yapilabilir diye. laptopta bu tür seyler pek olmuyor zaten.
Nerde en hızlı satabilirim 1.500 tl ucuza vereceğim masa üstü kuracağım tertermiz pc ve garanti kapsamı dışında
 

Yeni konular

Geri
Yukarı