Botox Reis Hectopat Katılım 9 Mayıs 2022 Mesajlar 978 Çözümler 1 26 Ağustos 2025 #1 Yarın laptopa 32 GB RAM takacağım. Taktıktan sonra ne gibi işlemleri yapmalıyım?
KOD348 Decapat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 161 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2025 #2 Herhangi bir şey yapmanıza gerek yok. Bilgisayar kapalıyken takın açılınca otomatik olarak algılıyor zaten.
Herhangi bir şey yapmanıza gerek yok. Bilgisayar kapalıyken takın açılınca otomatik olarak algılıyor zaten.
Mustafa Efe Ozan Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 273 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2025 #3 Botox Reis dedi: Yarın laptopa 32 GB RAM takacağım. Taktıktan sonra ne gibi işlemleri yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Kit şekilde mi aldınız hocam bir de Crucial mi aldınız acaba bende ondan alacağım.
Botox Reis dedi: Yarın laptopa 32 GB RAM takacağım. Taktıktan sonra ne gibi işlemleri yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Kit şekilde mi aldınız hocam bir de Crucial mi aldınız acaba bende ondan alacağım.
Botox Reis Hectopat Katılım 9 Mayıs 2022 Mesajlar 978 Çözümler 1 26 Ağustos 2025 #4 Mustafa Efe Ozan dedi: Kit şekilde mi aldınız hocam bir de Crucial mi aldınız acaba bende ondan alacağım. Genişletmek için tıkla... Evet Crucial aldım kit şekilde. Vatan Bilgisayar'da indirime girmiş şuan 3970TL kaptım hemen . Yetkili satıcısında o kit 5.5k. Alacaksan Vatan'ın mobil uygulamasından al derim. KOD348 dedi: Herhangi bir şey yapmanıza gerek yok. Bilgisayar kapalıyken takın açılınca otomatik olarak algılıyor zaten. Genişletmek için tıkla... Diğer konularda bios ayarı falan filan şeyler duymuştum da onlarla da işimiz yok dimi.
Mustafa Efe Ozan dedi: Kit şekilde mi aldınız hocam bir de Crucial mi aldınız acaba bende ondan alacağım. Genişletmek için tıkla... Evet Crucial aldım kit şekilde. Vatan Bilgisayar'da indirime girmiş şuan 3970TL kaptım hemen . Yetkili satıcısında o kit 5.5k. Alacaksan Vatan'ın mobil uygulamasından al derim. KOD348 dedi: Herhangi bir şey yapmanıza gerek yok. Bilgisayar kapalıyken takın açılınca otomatik olarak algılıyor zaten. Genişletmek için tıkla... Diğer konularda bios ayarı falan filan şeyler duymuştum da onlarla da işimiz yok dimi.
KOD348 Decapat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 161 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2025 #5 Botox Reis dedi: Diğer konularda BIOS ayarı falan filan şeyler duymuştum da onlarla da işimiz yok değil mi? Genişletmek için tıkla... Yok hocam bende geçen ay takdım kendi laptopuma, açılınca otomatik olarak algıladı.
Botox Reis dedi: Diğer konularda BIOS ayarı falan filan şeyler duymuştum da onlarla da işimiz yok değil mi? Genişletmek için tıkla... Yok hocam bende geçen ay takdım kendi laptopuma, açılınca otomatik olarak algıladı.