Laptopa şifre girerken ekran gitti

crexy.ee

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar laptopu ıslak mendille sildim ekranı klavyeyi falan sonra aradan 10 veya 15 dakika sonra açtım şifre girerken ekran gitti. Siyah oldu kenarları bazı yerleri beyaz çizgi oldu. Bende korktum Power tuşuna 20 saniye basıp kapattım. Sonra geri açtım ekran geliyor mu diye şifre girme kısmından kapattım. Geri laptop erkan gittiğinde sıcaktı. Acaba neden böyle oldu? Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar laptopu ıslak mendille sildim ekranı klavyeyi falan sonra aradan 10 veya 15 dakika sonra açtım şifre girerken ekran gitti. Siyah oldu kenarları bazı yerleri beyaz çizgi oldu. Bende korktum Power tuşuna 20 saniye basıp kapattım. Sonra geri açtım ekran geliyor mu diye şifre girme kısmından kapattım. Geri laptop erkan gittiğinde sıcaktı. Acaba neden böyle oldu? Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
Islak mendilin suyu akmış olabilir mi laptopa?

Son düzenleme:
Casper Nirvana X400 dün akşam baktım çalışıyor hocam ama tedirgin oldum acaba neden böyle oldu.

@YüzbaşıJohnPrice

Nedeni hakkında pek net bir şey söyleyemem. Sorun tekrar tekrar olursa nedenine derinlemesine bakarız. Anlık bir hatadan dolayı olmuş olabilir.

Nedeni hakkında pek net bir şey söyleyemem. Sorun tekrar tekrar olursa nedenine derinlemesine bakarız. Anlık bir hatadan dolayı olmuş olabilir.
Kullansam sorun çıkarmı ben gamelooptan pubg oynuyorum 1 el attıktan sonra 80 dereceyi görüyor ilk elde 60-70 arası sonra öyle oluyor ama şu ekran sorunundan korktum eskiden hiç gelmiyordu anakart ram ekran kartı işlemci yolları onarıldı 4300tl aldılar.

Kullansam sorun çıkar mı ben GameLoop'tan PUBG oynuyorum 1 el attıktan sonra 80 dereceyi görüyor ilk elde 60-70 arası sonra öyle oluyor ama şu ekran sorunundan korktum eskiden hiç gelmiyordu anakart RAM ekran kartı işlemci yolları onarıldı 4300TL aldılar.

Bir şey olacağını sanmam. İşlemci için 80 derece normal. Ekran kartı içinde normal-biraz yüksek denilebilir.

Geri
Yukarı