Laptopa termal macun fazla mı sürülmüş?

Mustan38

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam HP Victus laptopumu bilgisayarcıya vermiştim fan temizliği ve termal macun yenileme için. Aldıktan sonra ısınmaya başladı CPU şarj esnasında boştayken 70 derecekere cıkıyor. Önceden de RDR2 full grafik ayarlarda yükteyken CPU 65 derece oluyordu, ben de söktüm baktım pek anlamamda termal macunu fazla sürmüş sanki. Bir yardımcı olur musunuz arkadaşlar?

IMG_6517.jpeg

IMG_6514.jpeg

IMG_6517.jpeg

IMG_6514.jpeg

Dosya Ekleri

• IMG_6516.jpeg
    IMG_6516.jpeg
    209 KB · Görüntüleme: 20
  • IMG_6515.jpeg
    IMG_6515.jpeg
    227,9 KB · Görüntüleme: 16
Hocam bu ne? Bu nasıl bilgisayarcı olduguna emin misiniz 5 kat fazla sürmüş dalga geçmiş herhalde.

Arkadaşlar selam HP Victus laptopumu bilgisayarcıya vermiştim fan temizliği ve termal macun yenileme için. Aldıktan sonra ısınmaya başladı CPU şarj esnasında boştayken 70 derecekere cıkıyor. Önceden de RDR2 full grafik ayarlarda yükteyken CPU 65 derece oluyordu, ben de söktüm baktım pek anlamamda termal macunu fazla sürmüş sanki. Bir yardımcı olur musunuz arkadaşlar?

Eki Görüntüle 2454386

Eki Görüntüle 2454389

Eki Görüntüle 2454386

Eki Görüntüle 2454389
İçine atlayıp yüzülür hocam çok çok fazla.

Eki Görüntüle 2454386

Eki Görüntüle 2454389

Eki Görüntüle 2454386

Eki Görüntüle 2454389
Herhalde dolu dolu varmış elinde elden çıkarayım demiş :D. Bakır borular değil termal macun yutuyor ısıyı nerdeyse.

Fazla sürülmüş ve fark ettiysen ona rağmen blok ile çip teması arasında boşluk kalmış. Daha az sürülmesi ve düzgün yayılması gerekli.

Eki Görüntüle 2454386

Eki Görüntüle 2454389

Eki Görüntüle 2454386

Eki Görüntüle 2454389
Hocam çok fazla. Aşırı fazla sürülmüş termal macun. Böyle mahalle bilgisayarcılarına bakım yaptırmayın. Güvendiğiniz iyi bir bilgisayarcıya yaptırın.

Hocam bu ne? Bu nasıl bilgisayarcı olduguna emin misiniz 5 kat fazla sürmüş dalga geçmiş herhalde.
Hocam bilgisayar şarjda CPU cok ısınıyor demekki bundanmış

Hocam çok fazla. Aşırı fazla sürülmüş termal macun. Böyle mahalle bilgisayarcılarına bakım yaptırmayın. Güvendiğiniz iyi bir bilgisayarcıya yaptırın.
Haklısınız hocam bu ders oldu

Aşırı fazla, ve macun pump-out olmuş.
Bu tarz ısınan laptoplara termal pad uygulanması tarafındayım.

Deneyeceğim hocam teşekkür ederim pump out riskinden kurtarız en azından

İçine atlayıp yüzülür hocam çok çok fazla.
😂bende diyorum bu işte bi terslik var dndjdjjd

Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı