Geçen gün HP cihazıma Arctic MX-4 uygulayacaktım fakat işlemci vidası yalama oldu ve yapmadım. Bugün hemşehrim olan bir bilgisayarcıya gittim ve bana kendim yapmamam gerektiğini, onların macununun daha iyi olduğunu ve kiloyla aldıklarını ve hatta termal macunun kanserojen madde içerdiğini söyledi. Hayatımda hiç böyle bir şey söyleyen birini görmedim. Bilgisayarı bıraktım adamlar yapacak sonra sıcaklık testleri yapacağım eğer değişiklik falan olmazsa parayı geri alabilir miyim? Bir de bazı bilgisayarcıların servise getirilen laptopların belirli parçalarını (ağ kartı gibi) çıkarıp daha kalitesiz olanları taktıklarını duydum bu doğru mu? Eğer böyle bir şey ile karşılaşırsam ne yapmalıyım?
Para kazanmak için kendince bir şeyler uyduran omurgasız bir mahalle bilgisayarcısı. İlişkini kes derim kullandığı 5 kuruşluk macunuda kendi şeyine sürsün.
Moderatör arkadaş başlığı değiştirmiş arkadaşlar benim sorum macun uygulamasının zarar verip vermeyeceğini değil arkadaşa güvenip güvenemeyeceğim. Macun uygulaması neden zarar versin ki ilk olarak.
Hocam iki gün sonra yine 95 derece olursa mx-4 süreceğim zaten. Yalama vidayı düzeltseler bile yeter bana.
Babam ilk bana söyledi bunları sonra beraber adamın yanına gittik. Babam herhalde hemşehri olduğumuz için çok güveniyor. Dediği şeylerin çoğu yalan geldi bana. Termal macunun sıvılığından falan bahsetti meğer MX-4 uygun değilmiş.
Hocam kullandıkları macunlar beş para etmez. Bana kalırsa PC gelince sürdüğü macunu iyi temizleyip kendin MX4'ü uygula. Böyle andavalları da dinleme yapa yapa öğreneceksin zaten. Bu arada eğer parça çaldığını fark edersen hiç korkma git hakkını ara vermezse ya da sıkıntı çıkarırsa polis çağır yada suç duyurusunda bulun.