Laptopa termal macun uygulamanın zararı olur mu?

Hocam bu adamlar gerçekten kilo kilo alıyorlar bu arada . O kadar kalitesiz

Biliyorum, MX4’ün kilo fiyatını söylememdeki amaç bir mahalle bilgisayarcısının asla kaliteli bir macundan kilo hesabı ile almayacağını vurgulamaktı.

Seni cahil yerine koyup en ufak sorunda ona gitmeni sağlıyor ve çoğu insanda işe yarıyor internetten clooler Master'in macunları var kendin video izleyerek yapabilirsin
Bu parça çalma mevzusu doğru hepsinde olmasa bile yapan var

Kendim uygulamayı biliyorum aslında çoğu kez masaüstü bilgisayarlarda yaptım. Laptoplarda biraz daha az süreceğini biliyorum o kadar. Geline açıp bakarım güzel sürmüşler mi diye.

Hocam kendiniz yapabilirsiniz YouTube'dan izleyerek yapabilirsiniz. Ayrıca bulunduğum il küçük bir il burada kendisi bilgisayar mühendisi olan laptop tamircisi dediki termal macun kalitesi diye bir şey yok macun macundur. Dedimki peki termal grizy ile 10 liralık arasında fark yok mu dedim zaten termal grizy deyince "hi" dedi adamın haberi yok kilo işi macun almış 400 TL'ye termal macun temizliği yapiyor. Ulan seytan bir şeyler dıoda neyse kandıl gunu.

Hocam kendim yapabilirim zaten. Lanet olası vida yalama oldu diye soketin üstündeki bakır heatsink çıkmıyor. Ben de bir bilgisayarcı çıkarır diye düşündüm. Anakarta çok baskı yapmak istemedim ve her yöntemi denedim vidayı çıkartmak için.

Çok kaliteli bir mühendismiş Böylelerini yurt dışındaki kaliteli mühendislerimiz ile değiştirme ihtimalimiz yok mu ya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…