GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.115 Makaleler 1 Çözümler 580 7 Haziran 2024 #11 woodyinho_real dedi: Hocam laptopu kapadım sabah atarım kusura bakmayın. Hocam Görev Yöneticisi'ni actimda disk kismini nereden acacagim. Aygıt Yöneticisi'nden su kısmı bulabildim. Genişletmek için tıkla... NVMe var, SATA SSD takabilirsin.
woodyinho_real dedi: Hocam laptopu kapadım sabah atarım kusura bakmayın. Hocam Görev Yöneticisi'ni actimda disk kismini nereden acacagim. Aygıt Yöneticisi'nden su kısmı bulabildim. Genişletmek için tıkla... NVMe var, SATA SSD takabilirsin.
W woodyinho_real Centipat Katılım 4 Aralık 2023 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2024 #12 GFYT dedi: NVMe var, SATA SSD takabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam marla fark eder mi bir de okuma yazma hizi minimum ne olmali.
GFYT dedi: NVMe var, SATA SSD takabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam marla fark eder mi bir de okuma yazma hizi minimum ne olmali.
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.115 Makaleler 1 Çözümler 580 7 Haziran 2024 #13 woodyinho_real dedi: Hocam marla fark eder mi bir de okuma yazma hizi minimum ne olmali. Genişletmek için tıkla... Marka model tabii ki fark eder. Öneri konusu açın, tam olarak piyasadan haberim yok.
woodyinho_real dedi: Hocam marla fark eder mi bir de okuma yazma hizi minimum ne olmali. Genişletmek için tıkla... Marka model tabii ki fark eder. Öneri konusu açın, tam olarak piyasadan haberim yok.
W woodyinho_real Centipat Katılım 4 Aralık 2023 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2024 #14 GFYT dedi: Marka model tabii ki fark eder. Öneri konusu açın, tam olarak piyasadan haberim yok. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam.
GFYT dedi: Marka model tabii ki fark eder. Öneri konusu açın, tam olarak piyasadan haberim yok. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam.