Laptopa uygun SSD seçimi

SATA destekliyor bütçenizi söylerseniz önerebiliriz yalnız sanırım SATA 2.0 SSD yarı yarıya yazma ve okuma hızında çalışacak.
Kafamda bütçe olarak değil, 240-250-256 GB büyüklüklerinde SSD'leri ölçü aldım. Fiyat/Performans ve cihazıma uygun bir SSD sipariş vermeyi düşünüyorum.
İstediğiniz marka SSD takıp kullanabilrisiniz hiçbir sorun olmaz.
Aslında önerinizi merak etmiştim.
Mevcut HDD'yi sökmeyi düşünmüyorum. Bilgisayarcımın ve sizin dediğiniz gibi CD girişini söküp Caddy vasıtasıyla SSD taktırmak benim için daha iyi.

Benim aklımı kurcalayan, SSD'nin cihaza ve Caddy parçasına uygunluğu, 240-250-256GB SSD'lerden Fiyat/Performans olanı bulmak

Laptop olduğu için SATA 2, 5" SSD alması gerekir, bunu belirtmeliydiniz. Her SSD her bilgisayara takılmaz.

Zaten başka ne alacak ki gidip M.2 SSD alacağını sanmıyorum benim kastettiğim 2.5 inç SSD'ler di bu SSD'ler bütün bilgisayar da sorunsuz çalışacaktır.
Aslında önerinizi merak etmiştim.

https://www.hepsiburada.com/sandisk...b-s-sata-3-2-5-ssd-sdssda-240g-g26-p-BD805682

Bende aynı markayı kullanıyorum sadece bendeki 120GB memnunum da.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…