Laptopa uygun SSD seçimi

Sydron

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, 2016 yılında almış olduğum ASUS 556uf marka ve modelindeki laptopumda 500GB HDD mevcut ama hızlandırmak ve canlandırmak için 240-250-256 GB büyüklüğünde SSD'ler bana yeterli olacaktır. (Windows işletim sistemini kuracağım ve 1-2 oyun yükleyeceğim için yeterli olur düşüncesindeyim.)

Cihazıma uygun SSD marka ve modelini nasıl anlayacağım, cihazın özelliklerinin de görsellerini yüklüyorum, teşekkür ederim.

Screenshot_6.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, 2016 yılında almış olduğum ASUS 556uf marka ve modelindeki laptopumda 500GB HDD mevcut ama hızlandırmak ve canlandırmak için 240-250-256 GB büyüklüğünde SSD'ler bana yeterli olacaktır. (Windows işletim sistemini kuracağım ve 1-2 oyun yükleyeceğim için yeterli olur düşüncesindeyim.)

Cihazıma uygun SSD marka ve modelini nasıl anlayacağım, cihazın özelliklerinin de görsellerini yüklüyorum, teşekkür ederim.

Eki Görüntüle 960934

HDD yerine SATA SSD satın alıp takabilirsin.
HDD'yi de kullanmak isterim dersen bir Caddy parçası satın alarak CD girişini sökersin ve oradan kullanabilirsin.
Bu ikisini öneririm.

Bu güzel fakat tam aynı model mi bilmiyorum. @PossibleTurco @Rambo Okan Güler
Güzel bir SSD. DRAM barındırıyor. Kontrolcüsü de üst seviye bir SATA SSD kontrolcüsü. 860 EVO ile 870 EVO'nun tam arasında konumlanıyor kendisi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı