Laptop'da Onboard ve Harici Ekran Kartının Aynı Anda Kullanılması

• Konuyu başlatan sp33d
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 2.669
Makaleler
3
Yer
İstanbul
Merhaba arkadaşlar, benim dizüstü bilgisayarımda hem Intel hem Nvidia GPU'su bulunmakta. Problemim Nvidia'nın çalışmaması değil. Oyunlarda hem Nvidia'nın hem de Intel'in GPU'su kullanılıyor. Bu da gereksiz yere işlemciyi ısıtıyor. Bu Intel'in kullanılmamasını nasıl sağlarım? Şimdiden teşekkürler.
Sorunum halen devam ediyor arkadaşlar, yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Son düzenleme:
Nvidia ayarlarından oyunu Nvidia işlemcisi ile çalıştırmak için listeye koyabilirsin. Bir diğeri de oyunun kısa yoluna sağ tıklayıp grafik işlemci ile çalıştır seçeneğini tıklayabilirsiniz.

Nvidia ayarlarından oyunu Nvidia işlemcisi ile çalıştırmak için listeye koyabilirsin. Bir diğeri de oyunun kısa yoluna sağ tıklayıp grafik işlemci ile çalıştır seçeneğini tıklayabilirsiniz.
Zaten Nvidia Denetim masasında o ayar etkin. Nvidia da kullanıyor Intel de. Benim istediğim Intel'in hiç kullanmaması.

Oyunda hem Intel hem de NVIDIA'yı kullanmak zorundasın. Çünkü ekran her zaman Intel HD Graphics'e bağlı. Ben de zamanında kurcalamıştım ama maalesef olmuyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı