Laptop'dan ses gelmiyor

Muhammetsg

Femtopat
Merhabalar abiler, ablalar;
Benim laptop da ses gelmiyordu ara sıra böyle sesi gidip geliyordu, sonra bir gitti bir daha düzelmedi. Ben de tamire götüreceğime sizden bilgi almak istedim.
Neyse ben de Driver'lara baktım günceldi ve kayıttan yürüte baktım aktifti hoparlör. Sonra müzik açtım ve kayıttan yürütte hoparlöre baktım ses var gözüküyor yani ışık seviyesi artıp azalıyordu. Bence laptop taki hoparlör arızalanmış olabilir mi yoksa biraz daha Driver'ları kurcalamam mı gerek?
Eğer bu konu hakkında bilginiz varsa baştan sona ne yapmam gerek onları adım adım anlatır mısınız?
Ayrıca internette ses kartı USB vardı yoksa onu mu kullanmam gerek?
Şimdiden teşekkür ederim! Boşa fazladan para vermemek için burada sordum kusura bakmayın?
Laptop marka: Haier.
Model: Tam olarak bilmiyorum ama bakarım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Driver güncel olup olmadığını nereden anladınız? Sakın Driver Booster vb. uygulamalar kullandım demeyin.

Driver güncel olup olmadığını nereden anladınız? Sakın Driver Booster vb. uygulamalar kullandım demeyin.
Aygıt Yöneticilerinden Baktım Donanımlara Yeni gelmiş Güncelleme Varmı Diye Ama Yoktu ?
AMA Eskiden Driver Booster Yüklüydü Ne Olmuş olabilir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…