Merhaba arkadaşlar 1 ay çalışıp 23-24K'ya laptop almayı düşünüyorum ama fiyatları şu an bayağı uçuk. 3-4 ay önce yanlış hatırlamıyorsam RTX 4050 laptoplar 24-25k arası bir şeydi. Şu an en ucuz 30k ve 30k da vermek istemiyorum. İndirime falan girer mi? Şu an indirimde hiçbir laptop yok çünkü.
Merhaba arkadaşlar 1 ay çalışıp 23-24K'ya laptop almayı düşünüyorum ama fiyatları şu an bayağı uçuk. 3-4 ay önce yanlış hatırlamıyorsam RTX 4050 laptoplar 24-25k arası bir şeydi. Şu an en ucuz 30k ve 30k da vermek istemiyorum. İndirime falan girer mi? Şu an indirimde hiçbir laptop yok çünkü.
Laptop kalmadı neredeyse piyasada. Kalanlar da zamlandı, düşeceğini pek zannetmiyorum. Amazon bir şeyler yaparsa yapar, diğerlerinden pek bir beklentim yok doğrusu.
O kadar para verip ikinci ele de pek bulaşmak istemiyorum masaüstümde her şey sıfır bir işlemci 2. el di işlemci yüzünden PC görüntü gelmiyordu o günden beridir 2.ele bulasmiyorum almışken sıfır olsun inşallah indirime girerler.
Bir de şöyle bir durum var. 9-10 sene önce bilgisayarlar cidden pahalıydı araba bile alırdın biraz üstüne ekleyip. Şu an 50 bin liraya 30 yıllık araba bile alamazsın. Güzel bir laptop 35 binden başlıyor ama masaüstünde daha güçlü alabiliyorsun aynı paraya.