Laptoplar 23-24 bin TL'ye indirime girer mi?

memetp

Picopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar 1 ay çalışıp 23-24K'ya laptop almayı düşünüyorum ama fiyatları şu an bayağı uçuk. 3-4 ay önce yanlış hatırlamıyorsam RTX 4050 laptoplar 24-25k arası bir şeydi. Şu an en ucuz 30k ve 30k da vermek istemiyorum. İndirime falan girer mi? Şu an indirimde hiçbir laptop yok çünkü.

En fazla 27 28k olur hocam tahminimce. 256gb ssd li 4050 li bir laptop vardi 25k ya lenovonun indirimde bulursam atacağım.

Maalesef hocam ilandan kalkmis.
2. El temiz cihazlara yonelebilirsiniz suanda ancak.

Laptop kalmadı neredeyse piyasada. Kalanlar da zamlandı, düşeceğini pek zannetmiyorum. Amazon bir şeyler yaparsa yapar, diğerlerinden pek bir beklentim yok doğrusu.

En fazla 27 28k olur hocam tahminimce. 256 GB SSD'li 4050'li bir laptop vardi 25k ya Lenovo'nun indirimde bulursam atacağım.

Maalesef hocam ilandan kalkmis.
2. el temiz cihazlara yonelebilirsiniz şu anda ancak.

O kadar para verip ikinci ele de pek bulaşmak istemiyorum masaüstümde her şey sıfır bir işlemci 2. el di işlemci yüzünden PC görüntü gelmiyordu o günden beridir 2.ele bulasmiyorum almışken sıfır olsun inşallah indirime girerler.

Bir de şöyle bir durum var. 9-10 sene önce bilgisayarlar cidden pahalıydı araba bile alırdın biraz üstüne ekleyip. Şu an 50 bin liraya 30 yıllık araba bile alamazsın. Güzel bir laptop 35 binden başlıyor ama masaüstünde daha güçlü alabiliyorsun aynı paraya.

dovizin yukselecegi on goruldugunden, bir sey satin alacaksan hemen alman en dogru karar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…