Rehber Laptoplara nasıl harici ekran kartı takılır?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

RTX 4090 taksanız bile masaüstü 4090 performansı alamazsınız. 40, 50 bin lira para harcadıktan sonra o fiyatlara aldığınız dizüstü daha performanslı çalışıyor.

Bunu yıllar önce 14 yaşımda denemiştim. Hatta burada da konusu var. Ben yaptığım zamanlarda böyle bir şeyin varlığını bile bilmiyordu insanlar. Artık rehber hazırlanıyor. Yaşlanmış hissettim ama güzelmiş.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam az cahilliğe kaçacak bilmediğim için soruyorum da, USB 4 gibi girişlere bu tür ekran kartlarını bağlamak sorun çıkarmaz mı?

Hocam cahilliğimden dolayı soruyorum da, bir ekran kartını USB girişi ile bağlamak bir sıkıntı çıkarmaz mı? O kadar ekran kartı sonuçta: Aşırı yüksek bant genişliği lazımdır herhalde. USB 4.0 PCI-e gibi slotların yerini tutabilir mi? Ya da elimizde kaynak makinesine mi dönüşür (!).

Hayır tabii ki, konuda belirttim. USB 4 çok yüksek bant genişliği sunuyor ve PCI-e hattına erişimi mevcut. Diğer USB'ler ile karıştırmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…