Laptoplarda en hızlı hangi parça eksir?

RAM arttırın ayrıyeten SATA SSD takın. Bundan sonra asla takılma yaşamayacaksınız ama garanti veremem fakat çok büyük fark yaratır. (ve size önerim Windows 8.1 de takılmanız olacaktır. Şu anlık bilgisayarınız yavaş SSD ile RAM takviyesi yaptığınızda Windows 10'a dönebilirsiniz.)
Çok sağolun. Artık alacağım. :)

Hocam bu sistem gündelik kullanımlar için bile sınır bir sistem.
Tavsiyem Windows 8 veyahut Linux'a geçmeniz.
Windows 8 de hiç sevemedim :) Sağol hocam yinede

HDD yüzünden bilgisayarın açılıp hazır hale gelmesi uzun sürüyor. Arkadaşın dediği gibi bir SSD mümkünse ekleyin. Bir de imkan varsa 4 GB daha RAM eklerseniz çok rahatlarsınız.
Sağol hocam. Olur ekleyeceğim. Gündelik işlerde işi görsün yeter :)
Hocam aynı işlemcide bir laptop ile uğraştım bugün. SSD alamıyorsanız gidip Windows 2016 LTSC kurun. Youtube için de bunu kullanın. Boşta 600MB ram, %0 Disk ve CPU kullanımı veriyor.
LTSC kullanıyorum ve o durumda. Yok bi SSD ve RAM alırım artık. Çok sağol önerin için

Ya harddiskin bozulma eğiliminde, ya dosya sistemin çok karışmıştır bunun için dosya birleştirmeyi deneyin, yada hdd meşgul eden birşeyler var. Çünkü eskiden iyiydi şimdi zorlaştı diyorsun. %99 hdd'den kaynaklı. Yukarda arkadaşlarında dediği gibi SSD al çöz işi bir daha düşünmezsin. Sadece bilgisayar hızlı açılsın, google chrome şıp diye açılıversin diye istiyorsan senin ilacın SSD. Ne önlem alırsan al, eninde sonunda yeter artık diyecen, devir SSD devri.

Ekstra ram kullanımını azaltayım derseniz bunu kullanıp, 15-20 DK'da bir otomatik boşaltma yaptırabilirsiniz.

Eki Görüntüle 1568203
Çok sağol bunu deneyeceğim

Ya harddiskin bozulma eğiliminde, ya dosya sistemin çok karışmıştır bunun için dosya birleştirmeyi deneyin, yada hdd meşgul eden birşeyler var. Çünkü eskiden iyiydi şimdi zorlaştı diyorsun. %99 hdd'den kaynaklı. Yukarda arkadaşlarında dediği gibi SSD al çöz işi bir daha düşünmezsin. Sadece bilgisayar hızlı açılsın, google chrome şıp diye açılıversin diye istiyorsan senin ilacın SSD. Ne önlem alırsan al, eninde sonunda yeter artık diyecen, devir SSD devri.
İobit sistem iyileştirme programı kullanıyordum. Bi yere kadar götürdü beni. Kenarda açıp bakıyorum CPU normal 46% ram 2 maksimum çalışıyor fakar chrome açdığımda HDD tepesi atıyor 100% çalışıyor. Yarın artık alacağım. Sağol hocam)

Dün aldım, taktım ve windows 10 kurdum. Oh be takılmadan gayet iyi çalışıyor. Bi de hızlı açılıyor. Ram programınıda kullanıyorum gayet iyi. Çok sağolun arkadaşlar 🥳

Son düzenleme:
Çok sağol bunu deneyeceğim

İobit sistem iyileştirme programı kullanıyordum. Bi yere kadar götürdü beni. Kenarda açıp bakıyorum CPU normal 46% ram 2 maksimum çalışıyor fakar chrome açdığımda HDD tepesi atıyor 100% çalışıyor. Yarın artık alacağım. Sağol hocam)

Dün aldım, taktım ve windows 10 kurdum. Oh be takılmadan gayet iyi çalışıyor. Bi de hızlı açılıyor. Ram programınıda kullanıyorum gayet iyi. Çok sağolun arkadaşlar 🥳
Rica ederiz hocam ne mutlu yardımcı olabildiysek :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı