QveyZayraz
Hectopat
10 dakika için neden overclock yapıyorsunuz ki? Msi afterburner ile yükseltmeyi dene ama voltajı arttırma internetten biraz araştır o ekran kartıyla ne kadar yapmışlar. Kolay gelsin.
Yukarıda da söylediğim gibi benchmark testi yapacağım overclocked haliyle. Teşekkür ederim cevabınız için, araştıracağım.10 dakika için neden overclock yapıyorsunuz ki? Msi afterburner ile yükseltmeyi dene ama voltajı arttırma internetten biraz araştır o ekran kartıyla ne kadar yapmışlar. Kolay gelsin.
Bende monster kullanıyorum . Tulparlar zaten belli bir seviyeye kadar ekran kartını hotkey programı ile yükseltmene izin veriyor . İşlemciyide çok abartmadığınız sürece bir sorun olacağını sanmam , Altına birde iyi bir soğutucu alırsan soğutmayı sağlayabilirsin , 3 fanlıda olsa bir hata varsa soğutma bloklarında ısıyı düzenleyemezsiniz . Şahsen benim monsterde şu an bunu yaşıyor çift fanlı ve servise gönderdikten sonra hem işlemci hemde ekran kartı ısı değerleri yüksek seyrediyordu , sonra tekrar gönderdim servise işlemci normale döndü ekran kartı oyunlarda 92 derecelere çıkıyor . Artık böyle kabullendimAyarlarını zorladığı için mi böyle bir şey oldu? Her overclock yapan kişinin karşılaşma ihtimali olduğu bir risk mi yoksa aşırı overclock sonucu ortaya çıkan bir durum mu? Teşekkürler cevabınız için.
Tulpar T7 V3.4 17.3" Oyun Bilgisayarı Şu laptopu almayı düşünüyorum çok yakın bir zaman içerisinde. Bilgisayarı aldığım zaman benchmark testleri yapmak istiyorum, overclocked halleri ile karşılaştırmak istiyorum değerleri. Sadece benchmark testi yaparken overclock yapacağım anlayacağınız. Yukarıdaki arkadaşın belirttiği gibi ekran kartımın yanması gibi sorunla karşılaşır mıyım? Teşekkürler cevabınız için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.