alollo Centipat Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2024 #1 Merhaba, benim 8 aylık laptopum var. Laptopumda 1 tane ölü piksel ve resmini attığım. Bu olaydan vardır. Bunlar ileride sorun yaratır mı? Çözümü varsa nedir? Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2024-05-14 181928.png 170,1 KB · Görüntüleme: 53 Son düzenleyen: Moderatör: 14 Mayıs 2024
Merhaba, benim 8 aylık laptopum var. Laptopumda 1 tane ölü piksel ve resmini attığım. Bu olaydan vardır. Bunlar ileride sorun yaratır mı? Çözümü varsa nedir?
PS5_677 Centipat Katılım 23 Mart 2024 Mesajlar 216 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Veteriner Hekim 14 Mayıs 2024 #2 Çözümü yok ileride siklasabilir. Artı 0 Eksi
slydvl Centipat Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 603 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2024 #3 Garanti kapsamındaysa hala garantiye verin derim. Artı 0 Eksi
PS5_677 Centipat Katılım 23 Mart 2024 Mesajlar 216 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Veteriner Hekim 14 Mayıs 2024 #4 slydvl dedi: Garanti kapsamındaysa hala garantiye verin derim. Genişletmek için tıkla... 5 ölü piksel ve üstü garantiye tabiidir. Artı 0 Eksi
slydvl dedi: Garanti kapsamındaysa hala garantiye verin derim. Genişletmek için tıkla... 5 ölü piksel ve üstü garantiye tabiidir.
KS KS alollo Centipat Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2024 #5 PS5_677 dedi: 5 ölü piksel ve üstü garantiye tabiidir. Genişletmek için tıkla... bakım için garantiye göndereceğim oraya not olarak ekleyebilirim fakat garantide bu sorunu çözebileceklermi ? Artı 0 Eksi
PS5_677 dedi: 5 ölü piksel ve üstü garantiye tabiidir. Genişletmek için tıkla... bakım için garantiye göndereceğim oraya not olarak ekleyebilirim fakat garantide bu sorunu çözebileceklermi ?
PS5_677 Centipat Katılım 23 Mart 2024 Mesajlar 216 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Veteriner Hekim 14 Mayıs 2024 #6 alollo dedi: Bakım için garantiye göndereceğim oraya not olarak ekleyebilirim fakat garantide bu sorunu çözebilecekler mi? Genişletmek için tıkla... Hayır, bakımı yapar yollarlar. Artı 0 Eksi
alollo dedi: Bakım için garantiye göndereceğim oraya not olarak ekleyebilirim fakat garantide bu sorunu çözebilecekler mi? Genişletmek için tıkla... Hayır, bakımı yapar yollarlar.
slydvl Centipat Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 603 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2024 #7 alollo dedi: Bakım için garantiye göndereceğim oraya not olarak ekleyebilirim fakat garantide bu sorunu çözebilecekler mi? Genişletmek için tıkla... Çözemezlerse bile cihazı değiştirmek zorundalar. Artı 0 Eksi
alollo dedi: Bakım için garantiye göndereceğim oraya not olarak ekleyebilirim fakat garantide bu sorunu çözebilecekler mi? Genişletmek için tıkla... Çözemezlerse bile cihazı değiştirmek zorundalar.
KS KS alollo Centipat Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2024 #8 slydvl dedi: Çözemezlerse bile cihazı değiştirmek zorundalar. Genişletmek için tıkla... Hocam pc 8 aylık Artı 0 Eksi
slydvl dedi: Çözemezlerse bile cihazı değiştirmek zorundalar. Genişletmek için tıkla... Hocam pc 8 aylık
slydvl Centipat Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 603 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2024 #9 Evet sonradan fark ettim kusura bakmayın. Zamanla artması gerekir doğrusu garantiye götürülmesi için. Artı 0 Eksi
Evet sonradan fark ettim kusura bakmayın. Zamanla artması gerekir doğrusu garantiye götürülmesi için.
KS KS alollo Centipat Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2024 #10 slydvl dedi: Evet sonradan fark ettim kusura bakmayın. Zamanla artması gerekir doğrusu garantiye götürülmesi için. Genişletmek için tıkla... Peki ekran değişimi olurmu ? Artı 0 Eksi
slydvl dedi: Evet sonradan fark ettim kusura bakmayın. Zamanla artması gerekir doğrusu garantiye götürülmesi için. Genişletmek için tıkla... Peki ekran değişimi olurmu ?