K Kaiwo Femtopat Katılım 1 Ağustos 2022 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2022 #1 Laptopum AMD çift ekran kartı var ve oyunlarda kötü olanı kullanıyor. Diğerne nasıl geçebilirim? 1.ekran kartımda 512VRAM var CS:GO'ya girince tamamını kullanıyor ama 2.ekran kartımda 4 GB VRAM var onunkini ellemiyor. Nasıl değiştirebilirim? bu konu ile aynı sorunum Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ağustos 2022
Laptopum AMD çift ekran kartı var ve oyunlarda kötü olanı kullanıyor. Diğerne nasıl geçebilirim? 1.ekran kartımda 512VRAM var CS:GO'ya girince tamamını kullanıyor ama 2.ekran kartımda 4 GB VRAM var onunkini ellemiyor. Nasıl değiştirebilirim? bu konu ile aynı sorunum
Falsey Kilopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 3.517 Makaleler 2 Çözümler 27 2 Ağustos 2022 #2 Aygıt yöneticisinden devre dışı bırakın.
Deutschtay Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2019 Mesajlar 1.212 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2022 #3 BIOS’ta kapatma ayarı var fakat her BIOS’ta yok yine de şu videodan şansını deneyebilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
BIOS’ta kapatma ayarı var fakat her BIOS’ta yok yine de şu videodan şansını deneyebilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
K Kaiwo Femtopat Katılım 1 Ağustos 2022 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2022 #4 Kedü dedi: Aygıt yöneticisinden devre dışı bırakın. Genişletmek için tıkla... denedim ama nedense radeon da kaldırılıyor pcden çok garip onu etkinleştirince yeniden geliyor radeon Deutschtay dedi: BIOS’ta kapatma ayarı var fakat her BIOS’ta yok yine de şu videodan şansını deneyebilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... biosum f11 advanced açma tuşunu bulamadım maalesef Son düzenleme: 2 Ağustos 2022
Kedü dedi: Aygıt yöneticisinden devre dışı bırakın. Genişletmek için tıkla... denedim ama nedense radeon da kaldırılıyor pcden çok garip onu etkinleştirince yeniden geliyor radeon Deutschtay dedi: BIOS’ta kapatma ayarı var fakat her BIOS’ta yok yine de şu videodan şansını deneyebilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... biosum f11 advanced açma tuşunu bulamadım maalesef