Laptopta 2 tane SSD olursa hangisinin okuma yazma hızı geçerli olur?

Disk Adı: MTFDKBA512QFM-1BD1AABGB

ucuza kaçmak aslında iyi olur son zamanlarda çok harcama yaptım. Bildiğiniz model ne?
Elinizdeki model baya kalitesizmiş.

Normalde WD SN5000 önerecektim ama bu modeli alıp içine Windows kurmanızı daha çok öneririm:

Tabi ısınma sorunu var ama DRAM'li en ucuz model bu.

Tabi istiyorsanız SN5000 alın, sadece DRAM'i yok. SN580'de alternatif olarak alabilirsiniz eğer Windows illa kuracaksanız ama Exceria G2 istemiyorsanız.

Elinizdeki model bayağı kalitesizmiş.

Normalde WD SN5000 önerecektim ama bu modeli alıp içine Windows kurmanızı daha çok öneririm:

Tabii ısınma sorunu var ama DRAM'li en ucuz model bu.

Tabii istiyorsanız SN5000 alın, sadece DRAM'i yok. SN580'de alternatif olarak alabilirsiniz eğer Windows illa kuracaksanız ama Exceria G2 istemiyorsanız.

https://www.hepsiburada.com/kioxia-...7300-6400-ssd-disk-p-HBCV00001MKR7A-yorumlari az önce buna denk geldim. Sizce nasıl? D-RAM de var. Isınma sorunu vb. var mıdır?

https://www.hepsiburada.com/kioxia-...7300-6400-ssd-disk-p-HBCV00001MKR7A-yorumlari az önce buna denk geldim. Sizce nasıl? D-RAM de var. Isınma sorunu vb. var mıdır?
Ucuz istediğiniz için önermemiştim. Güzel bir modeldir. Önerdiğim Kingston Renegade'in daha düşük versiyonu gibi düşünün. DRAM'i bulunuyor.
Isınma sorunu var ne yazıkki tüm Kioxia'larda ama daha düşük hızlarda daha düşük sıcakta çalışır. Exceria G2'ye nazaran. 2GB/s hızda G2'ye nazaran daha serin olur yani.

Ucuz istediğiniz için önermemiştim. Güzel bir modeldir. Önerdiğim Kingston Renegade'in daha düşük versiyonu gibi düşünün. DRAM'i bulunuyor.
Isınma sorunu var ne yazık ki tüm Kioxia'larda ama daha düşük hızlarda daha düşük sıcakta çalışır. Exceria g2'ye nazaran. 2GB/s hızda g2'ye nazaran daha serin olur yani.

Büyük ihtimalle bunu alacağım. Gerçekten çok yardımcı oldunuz çok teşekkür ederim. İyi sosyaller.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı