Hiç sallama. Benim takozu sırf bozulsun da yeni bir tane alayım diye günlerce oyunlarda açık bırakıyorum, uçak motoru gibi çalışıyor ama 10 yıldır bozulmadı.
İyi sosyaller. Eve geldiğimden beri neredeyse oynadım hep şimdi de oyun için açık bıraktım fakat haliyle yeni aldım ve korkuyorum bir sıkıntı olmasından.
Kimi der kapatıp açmak daha yiyor sistemi kimi der her işlem bittiğinde kapatıp kullanmaya çalışırım vs. Sıcaklık durumundan yana sıkıntı yok ise, merak etmeyin sorun olmaz. Haftalarca açık bırakanlar oluyor. Ha gerek var mı duruma göre değişir. Ancak kolay kolay bozulmaz. Ona göre tasarlanıyor. Tabii a markası b markası diye konu uzayacaktır. Ancak, dediğim gibi sıcaklık değerleri iyiyse sorun teşkil etmez. Diğer arkadaşların dediği gibi çalışmak için varlar.
İyi sosyaller. Eve geldiğimden beri neredeyse oynadım hep şimdi de oyun için açık bıraktım fakat haliyle yeni aldım ve korkuyorum bir sıkıntı olmasından.
2 yıldır laptop sürekli açık kullanıyorum. Bir zararını görmedim batarya da sıkıntı yok kullanırken şarjda, kullanmadığım zaman uyku moduna alıp sonra fişi çekiyorum bu şekilde kullanıyorum.
Tüm laptoplarımı 4-5 yıllık yaşamları boyunca kapattığım zaman sayısı 10'u geçmez. Birşey olmaz yani. Bataryası hırpalanır biraz. Şuanki laptopum 3 ay oldu alalı. Sürücü kurma aşamalarında 2-3 kere reset/restart dışında aç kapa yaptım. Onun dışında henüz kapanmadı hiç