geniussherlockholmes
Hectopat
Merhaba, bugün temiz kurulumla Windows 10 kurmama rağmen hala aynı sorun devam etmekte. Bu konuda çözüm önerisi olan var mı?
Bilgisayar çok eski Casper Nirvana nb 15.6 biosu nasıl güncelleyebilirim?BIOS güncelleyin ec BIOS dahil. Sonucu yazarsınız.
Mail geldiğinde deneyip sonucu ileteceğim.Casper'e mail at sorumluluk bana ait diye yaz. Gönderirler.
Mail geldiğinde deneyip sonucu ileteceğim.
10 yıllık PC birkaç bir şey yüklemeden önce hiçbir sorun yokken birden böyle olması geri yüklemeyle tekrar çalışıp belli bir süre sonra tekrar bozulmasi ve formata rağmen duzelmemesi şaşırtıcı.
BIOS'la alakalı olmalı ihtimali hiç var mı?
Bios guncellemesinde pcnin açılmaması gibi bir şey söz konusu mu?İhimal dahilinde bazı script veya yazılımlar BIOS'a etki edip bozabilir.
BIOS guncellemesinde PC'nin açılmaması gibi bir şey söz konusu mu?
Doğru BIOS'u yüklersen niye sorun olsun?
Genelde sorumluluk bize ait değil gibi şeyler soyleniyor, bu da sanki hemen yanlış bir şeyde PC'nin sonuymis gibi geliyor.
Doğru BIOS'u yuklemekten kastınız nedir? Bana atacaklarını yüklediğim taktirde herhangi bir şey olma olasılığı yoktur diye düşünüyorum
Ömründe BIOS yüklemediysen. Youtubda videolar var izle fikrin oluşur.
Beni oku kısmında şu şekilde yazıyor;
Komut satırında Yönetici olarak update.bat dosyası çalıştırılır.
Dosyaya sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırsam olur mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.