Laptopta bazı tuşlar çalışmıyor

Afunwingui dosyasını da yönetici olarak çalıştırdım ama olmadi

Dosya Ekleri

• IMG-20230227-WA0000.jpg
    IMG-20230227-WA0000.jpg
    9 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG-20230227-WA0001.jpg
    IMG-20230227-WA0001.jpg
    20,9 KB · Görüntüleme: 29
Dost o zaman BIOS dosyasını DOS'a geçerek yükleyemelisin. Bunun için USB hazırlaman lazım. YouTube'a bak bayağı video var.

Şu konuya bak. AFUWIN ile Nasıl BIOS Güncellenir?
Linkteki durum benim pcle alakalı gibi durmuyor. Ama dos altı yüklemeye bakacağım.
Bir de CMD ekraninda dosyayı nasıl calistirabilirim?

Linkteki durum benim PCIe alakalı gibi durmuyor. Ama DOS altı yüklemeye bakacağım.

Açılış ekranında okutabilmek adına ISO'ya çevirip o şekilde yapmaya çalışıyorum ama olmuyor. Nasıl bootlader yapabilirim. Sitedeki şekilde de yapamadım

Linkteki durum benim pcle alakalı gibi durmuyor. Ama dos altı yüklemeye bakacağım.

Açılış ekranında okutabilmek adına ISO'ya çevirip o şekilde yapmaya çalışıyorum ama olmuyor. Nasıl bootlader yapabilirim. Sitedeki şekilde de yapamadım
İsoya çevirip yazmak istediğimde bu şekilde hata alıyorum. Sorunu nasıl çözebiliriz?

İsoya çevirip yazmak istediğimde bu şekilde hata alıyorum. Sorunu nasıl çözebiliriz?
Güncel bios T9W.zip

Bu dosyayı ISO ya çevirip de yazdiramadim. Daha doğrusu isoya çevirdim ama yazdırırken hep hata verdi. Yardımcı olabilecek birisi var mı?

Buradan itibaren ne yapmam gerekiyor yardımcı olabilir misiniz?

Dosya Ekleri

• IMG-20230227-WA0002.jpg
    IMG-20230227-WA0002.jpg
    57,4 KB · Görüntüleme: 38
  • 20230227_230728.jpg
    20230227_230728.jpg
    274 KB · Görüntüleme: 46
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı