Laptopta BIOS açılmalı mı?

Erkin01

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
8 GB Ram
500 GB SSD
GTX 1650 Ekran Kartı
İntel Core İ5 12450H İşlemci
(Excalibur G770)
Meslek
Öğrenci
Selam. Ben laptopa sahibim, sizce Fastboot'u açmalı mıyım ve tam olarak ne olduğunu söyleyebilir misiniz? Eğer açarsam sorun yaşar mıyım? Sorun olmaz derseniz nasıl açacağımı söylerseniz sevinirim.

hocam bios yerine direk pc nin ankartını sökün şöyle bir inceleyin güneşe koyun sonra geri takın gerek kalmayacaktır

Konu başlığı çok alakalı olmuş. Fastboot'u açarsanız sisteminiz daha hızlı açılacaktır. Ancak sistem açılırken bekleme yapmadığı için sonra biosa tuşla girmeye çalıştığınızda giremeyebilirsiniz. Bazı sistemlerde böyle sorunlar yapabiliyor.

Moderatörler başlığı değiştirmişler . BIOS'a sonra nasıl girebilirim peki?
hocam bios yerine direk pc nin ankartını sökün şöyle bir inceleyin güneşe koyun sonra geri takın gerek kalmayacaktır
Çok teşekkür ederim hocam. Sabah yaparım

Moderatörler başlığı değiştirmişler . BIOS'a sonra nasıl girebilirim peki?
Eğer dediğim durum oluşursa ve bios'a girme ihtiyacı duyarsanız windows gelişmiş başlangıçtan uefi sistem ayarlarına girerseniz sizi bios'a yönlendirir. Test edin fast boot açık ve kapalıyken açılış hızı kaç sn ona göre kendiniz karar verin kullanıp kullanmamaya.

Açacaktım fakat BIOS'ta göremedim. Bilgisayarım Casper Excalibur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…