holden Hectopat Katılım 25 Aralık 2021 Mesajlar 175 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2023 #1 Merhaba, bilgisayarımda RAM yükseltmek istiyorum. Şu anda yerleşik 4 GB ve takılı 4G RAM var. 12 GB RAM yapmak istiyorum. Baktığımda ilave RAM slotu göremedim ama emin de olamadım. Eğer tek slot varsa 4GB'ı çıkarıp yerine 8 GB almayı düşünüyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mayıs 2023
Merhaba, bilgisayarımda RAM yükseltmek istiyorum. Şu anda yerleşik 4 GB ve takılı 4G RAM var. 12 GB RAM yapmak istiyorum. Baktığımda ilave RAM slotu göremedim ama emin de olamadım. Eğer tek slot varsa 4GB'ı çıkarıp yerine 8 GB almayı düşünüyorum.
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.796 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 15 Mayıs 2023 #2 Anakartın arkasında da yoksa slot lehimlidir, kapasite olarak destekliyorsa 4+8 yapabilirsin.
spriggan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 4.898 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirme 15 Mayıs 2023 #3 Dostum resimde net değil ama gördüğüm kadarıyla tek slot. Marka ve model belirtirsen daha iyi destek olunabilir.
Dostum resimde net değil ama gördüğüm kadarıyla tek slot. Marka ve model belirtirsen daha iyi destek olunabilir.
S o l â m e n t e Decapat Katılım 11 Mayıs 2023 Mesajlar 46 Çözümler 2 15 Mayıs 2023 #4 AIDA64 indirin ve fotoğraftaki kısmı bulun. Tür sekmesinde Dual yazıyorsa çift kanal ram desteği var demektir.
AIDA64 indirin ve fotoğraftaki kısmı bulun. Tür sekmesinde Dual yazıyorsa çift kanal ram desteği var demektir.
kopbabakop Centipat Katılım 7 Nisan 2023 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2023 #5 İşlemci modelini Google'a yaz ve Intel'ya da AMD'nin sitesine girip RAM'in özelliklerine bak ona göre ne kadar takabileceğine karar verebilirsiniz. Ve bir de eğer anakarta lehimli RAM çipleri varsa tanıdığın profesyonel tamircilere anakarta yeni RAM çipleri taktırabilirsin.
İşlemci modelini Google'a yaz ve Intel'ya da AMD'nin sitesine girip RAM'in özelliklerine bak ona göre ne kadar takabileceğine karar verebilirsiniz. Ve bir de eğer anakarta lehimli RAM çipleri varsa tanıdığın profesyonel tamircilere anakarta yeni RAM çipleri taktırabilirsin.
holden Hectopat Katılım 25 Aralık 2021 Mesajlar 175 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2023 #6 spriggan dedi: Dostum resimde net değil ama gördüğüm kadarıyla tek slot. Marka ve model belirtirsen daha iyi destek olunabilir. Genişletmek için tıkla... Lenovo Ideapad 330, sanırım en fazla 16 GB RAM destekliyor. Kingston'un sitesinde bu şekilde bilgi verilmiş: Lenovo - IdeaPad 330-15IKB için RAM - Kingston Technology Kingston, Lenovo - IdeaPad 330-15IKB için uyumlu bir RAM’e sahiptir www.kingston.com
spriggan dedi: Dostum resimde net değil ama gördüğüm kadarıyla tek slot. Marka ve model belirtirsen daha iyi destek olunabilir. Genişletmek için tıkla... Lenovo Ideapad 330, sanırım en fazla 16 GB RAM destekliyor. Kingston'un sitesinde bu şekilde bilgi verilmiş: Lenovo - IdeaPad 330-15IKB için RAM - Kingston Technology Kingston, Lenovo - IdeaPad 330-15IKB için uyumlu bir RAM’e sahiptir www.kingston.com
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.796 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 15 Mayıs 2023 #7 holden dedi: Lenovo Ideapad 330, sanırım en fazla 16 GB RAM destekliyor. Kingston'un sitesinde bu şekilde bilgi verilmiş: Lenovo - IdeaPad 330-15IKB için RAM - Kingston Technology Kingston, Lenovo - IdeaPad 330-15IKB için uyumlu bir RAM’e sahiptir www.kingston.com Genişletmek için tıkla... RAM lehimli, tek slota ekleme yapabilirsin o zaman.
holden dedi: Lenovo Ideapad 330, sanırım en fazla 16 GB RAM destekliyor. Kingston'un sitesinde bu şekilde bilgi verilmiş: Lenovo - IdeaPad 330-15IKB için RAM - Kingston Technology Kingston, Lenovo - IdeaPad 330-15IKB için uyumlu bir RAM’e sahiptir www.kingston.com Genişletmek için tıkla... RAM lehimli, tek slota ekleme yapabilirsin o zaman.
kopbabakop Centipat Katılım 7 Nisan 2023 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2023 #8 İşlemciyi söyler misiniz?
holden Hectopat Katılım 25 Aralık 2021 Mesajlar 175 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2023 #9 kopbabakop dedi: İşlemciyi söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... Tabii: CORE İ5 8250U 1.6GHZ