lumei Decapat Katılım 9 Temmuz 2023 Mesajlar 549 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek <b> Cyber sec engineer</b> 16 Ağustos 2023 #1 Oyunlarda arada ekran titriyor. Rahatsız oldum. Prizde sıkıntı olduğunu sanmıyorum ama olabilir, biraz eski. Neden olabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ağustos 2023
Oyunlarda arada ekran titriyor. Rahatsız oldum. Prizde sıkıntı olduğunu sanmıyorum ama olabilir, biraz eski. Neden olabilir?
E EnezK Picopat Katılım 16 Temmuz 2023 Mesajlar 232 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2023 #2 lumei dedi: Oyunlarda arada ekran titriyor. Rahatsız oldum. Prizde sıkıntı olduğunu sanmıyorum ama olabilir, biraz eski. Neden olabilir? Genişletmek için tıkla... Victusmu? Artı 0 Eksi
lumei dedi: Oyunlarda arada ekran titriyor. Rahatsız oldum. Prizde sıkıntı olduğunu sanmıyorum ama olabilir, biraz eski. Neden olabilir? Genişletmek için tıkla... Victusmu?
KS KS lumei Decapat Katılım 9 Temmuz 2023 Mesajlar 549 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek <b> Cyber sec engineer</b> 27 Ağustos 2023 #3 EnezK dedi: Victus mu? Genişletmek için tıkla... Hayır Nitro 5 Artı 0 Eksi
Aade Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 600 Çözümler 5 Yer New Atlantis 27 Ağustos 2023 #4 Oyun grafik ayarlarını kurcalaman da gerekebilir. - Çözüldü: Oyun oynarken ekranda titreme oluyor Artı 0 Eksi