Çözüldü Laptopta format sonrası klavyedeki bazı tuşlar çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

porwix

Centipat
Daha fazla  
Toshiba Satellite l-50-b serisi laptopum açılmıyordu. Aldığım yerde tamiri yapıldı. Orada adam format atıp sürücülerini kurduğunu, bir sorun kalmadığını söyledi. Evde Google'da arama yaparken birçok tuşun çalışmadığını fark ettim. Açıkçası tekrar götürüp ücret ödemek istemiyorum. Var mıdır bir yolu? Ekran klavyesine mahkum oldum.

Çözüm
Hocam dosya değil sıkıntı. Format her nasılsa "yanlış" atmışım. Pazartesi günü tekrar bir göstereceğim. Öyle format vs. yapasım yok. Ayarlardan falan olan bir şey ise yapıp keyfime bakacağım. Yoksa da uzmanına baktıracağım artık.

Arkadaşlar internetten uzun aramalar sonunda çözümü buldum. Arka kapağı açıp klavyenin Flex'ini düzelttim.
Hocam dosya değil sıkıntı. Format her nasılsa "yanlış" atmışım. Pazartesi günü tekrar bir göstereceğim. Öyle format vs. yapasım yok. Ayarlardan falan olan bir şey ise yapıp keyfime bakacağım. Yoksa da uzmanına baktıracağım artık.

Arkadaşlar internetten uzun aramalar sonunda çözümü buldum. Arka kapağı açıp klavyenin Flex'ini düzelttim.

Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı