Laptopta görüntü bağdaştırıcısı seçeneği değişmiyor

VINBOM

Kilopat
Daha fazla  
Laptopta ana görüntü bağdaştırıcısını değiştiremiyorum. Radeon Graphics'i devre dışı bıraktığımda ekranda hiçbir şey yapamıyorum, 3050 Ti birinci bağdaştırıcı olmuyor. Oyunlarda Radeon Graphics'i görüyor. CS:GO'da 120-130 FPS alıyorum. Sadece 3050 Ti'ı aktif bırakma şansım yok mu?

Dosya Ekleri

• a.png
    a.png
    64,8 KB · Görüntüleme: 58
  • aa.png
    aa.png
    56,2 KB · Görüntüleme: 42
  • Adsız.png
    Adsız.png
    210,3 KB · Görüntüleme: 50
Laptopta ana görüntü bağdaştırıcısını değiştiremiyorum. Radeon Graphics'i devre dışı bıraktığımda ekranda hiçbir şey yapamıyorum, 3050 Ti birinci bağdaştırıcı olmuyor. Oyunlarda Radeon Graphics'i görüyor. CS:GO'da 120-130 FPS alıyorum. Sadece 3050 Ti'ı aktif bırakma şansım yok mu?

İlk fotoğrafdaki Windows görüntü ayarlarına gir oradan dosya konumundan oyunu seç ve 3050'ye ayarla.

Ayarlar/Sistem/Monitör/Grafik Ayalarları deyin. Buradan istediğiniz oyunu veya programı seçip yüksek performans GPU olarak ayarlayın. Dahili olanı Aygıt Yöneticisi'nden devre dışı bırakmayın. Yoksa sistem dediğiniz gibi hata verir. MUX Switch olmayanlar için durum böyle.

İlk fotoğrafdaki Windows görüntü ayarlarına gir oradan dosya konumundan oyunu seç ve 3050'ye ayarla.

Ayarlar/Sistem/Monitör/Grafik ayalarları deyin. Buradan istediğiniz oyunu veya programı seçip yüksek performans GPU olarak ayarlayın. Dahili olanı Aygıt Yöneticisi'nden devre dışı bırakmayın. Yoksa sistem dediğiniz gibi hata verir. MUX Switch olmayanlar için durum böyle.

Dediğinizi yaptım CS'de seçili olmasına rağmen bence hala 3050 Ti'yla çalışmıyor çünkü Chicago 1930 adlı eski bir oyundada seçtim Afterburner'da GPU1 hala kullanılıyor. Witcher 3'te 3050 Ti devreye giriyor ama ben CS'de de yüksek performans almak istiyorum. Başka bir fikriniz var mı?

@VINBOM hocam, maalesef yok. MUX Switch olmayanlarda dahili GPU tamamen devre dışı kalmıyor. Harici monitör ile birlikte kullananlar var.

@VINBOM hocam, maalesef yok. MUX Switch olmayanlarda dahili GPU tamamen devre dışı kalmıyor. Harici monitör ile birlikte kullananlar var.

Anladığım kadarıyla harici monitör takarsam sorun çözülecek ama takmazsam bu tarz Radeon Graphics'in gücünün yettiği oyunlarda bu performansı alacağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı