Çözüldü Laptopta hangi BIOS güncellemesi yapılmalı?

• Konuyu başlatan Favi
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 620
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Favi

Hectopat
Merhaba. Laptopta halihazırda 1.24 yüklü. Sıra sıra mı yüklemeliyim. Yoksa en son günceli yüklesem yeterli mi?

Ekran görüntüsü 2025-05-06 130343.png

En sondakini yüklemeniz yeterli 1.30'u yani

Çözüm
Batarya takılı olsun, prize takılı olsun. Direkt son sürümü yükleyebilirsin. Üreticinin belirttiği yönergeleri kontrol et.
BIOS güncellemesi yapılmalı.

Cihaz stabil çalışıyorsa güncelleme yapmana gerek yok. Zaten 1.24'ten sonra gelen BIOS'lar yeni cihazlar için gelmiş.

Management Engine için gelen güncellemeyi görmedin herhalde hocam?

Gördüm evet. Yeni seri için gelmiştir oda. Acer 1 sene sonra elini ayağını çeker eski cihazlarından.
yeni seri için gelmesi bir şey değiştirmez hocam model numarası değişiyor yeni serilerde biliyorsunuz ki

Her gelen güncelleme yeni seriye gelen bir şeydir denmesi doğru değildir

ASUS tada böyledir 2023 G614jv--- 2024 G614vjr olarak geçer yanlışınız var

Arkadaşlar yeri burası mı bilmiyorum ama şöyle bir sorunum var.

Cihazı geçen yaz aldığımda hiçbir sorun yoktu. Football Manager 24 falan gayet güzel, fan sesi çıkmadan yüke binse dahi? Oynayabiliyordum. Laptop şarj kesti bir gün aniden. Servise yolladım, şarj entegresi mi ne değişti dediler. Format da atmışlar göndermişler.

Geldiği günden beri bilgisayar hafif yüke girse (YouTube dizi film) üflüyor. Bayağı fan çalışıyor hızlı hızlı. O yüzden son çare BIOS aklıma geldi. Güç modunu dengeliye aldım, performansa aldım ı ıh. Olmuyor olmuyor.

Benim içinde aynı durum söz konusu fan temizliğine gönderdiğim günden beri laptop üzerinde bir fan açma isteği var

Technopat Haberler

Geri
Yukarı