Laptopta internet kendi kendine gidip duruyor

Dreames

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, 1-2 aydır Laptop'umda oyun oynarken veya bir şey yaparken sürekli internetim (Wi-Fi) kendi kendine gidiyordu kapat aç yaptığımda düzeliyordu. Modemim hem 2.4 hem 5 GHz'di. Sorun artık canımı sıkmaya başladığı için modemi değiştirdim. Wi-Fi 6 modeme geçtim ve yine tek ağ değil 2.4 ve 5 yaptım. Bu sefer eski modemden daha kötü oldu. Sürekli gitmeler yaşadım. Gözükmemeye başladı. Kapatıp açtığımda da gözükmüyor. İnternet hızım biraz yavaşladı. Gittiği zaman katılmaya çalıştığımda bu ağa katılınamıyor diyor. Ağ sorunlarını tanımla kısmını açıyorum orada da sıfırla veya ağ sorunlarını bul dediğimde düzelebiliyor fakat tekrar kopma oluyor. Yeniden başlat dediğimde falan düzeliyor ama 5 dakika olmadan gidiyor. Sonra 2.4 ve 5 değil de tekrar tek ağ içerisinde birleştirdim. Yine aynı sorunu yaşıyorum ve bu sefer ağ sorun gidericide bile sorun gider demiyor. Mesela şu an bunu yazarken bile gitti. ne yapmam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
hocam laptop modeli veya markası nedir, ethernet kablosu kullanabilirsiniz

Arkadaşlar selamlar.

Bende Acer laptop var. Modemi 2 gün oldu yeniledim. Tp link td -w- 9970 modem aldım. Sürekli bağlantı ve hız sorunu yaşıyorum. 35 mbps internet hızım var. Android telefonlarda hız 32 mbps fakat laptopta değerler çok oynak. Ekran resmi ekliyorum. Laptopta 33 mbps, 5.8 mbps ya da 0.6 mbps hız alıyorum. Kablolu bağlanınca hız iyi fakat modem duvara monte. Ethernet kablosu estetik durmuyor. Modeme iade oluşturdum. Tenda v12 ac1200 sipariş ettim. Evde 1 laptop ve 3 andorid telefon bağlanıyor. 2.4 Ghz kullanıyorum. Evde 5G cihaz yok. Ben laptoptaki wifi hızını artırmak için usb girişine kablosuz wifi alıcı taksam otomatik modemi tanır mı? Sizin tavsiyeleriniz nelerdir. Windows 10 kullanıyorum ve Laptop 12 yaşında. Resimler ekte.

Dosya Ekleri

• 000.JPG
    22,8 KB · Görüntüleme: 14
  • 11111.JPG
    32,1 KB · Görüntüleme: 13
  • 555555.JPG
    20,8 KB · Görüntüleme: 11
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…