Serendipity Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 2.707 Makaleler 3 Çözümler 5 29 Temmuz 2020 #1 Arkadaşlar eski laptopta bu parça bir anda çıktı da herhangi bir sorun olur mu takmazsam? Eğer takmam önemliyse nasıl takabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Temmuz 2020
Arkadaşlar eski laptopta bu parça bir anda çıktı da herhangi bir sorun olur mu takmazsam? Eğer takmam önemliyse nasıl takabilirim?
Çözüm Ellie Williams 29 Temmuz 2020 Plastik kasa boruya sürtmesin/dokunmasın diye araya konulan süngerimsi madde. Çok önemli değil. Yapıştırmak isterseniz de çift taraflı bant iş görür.
Plastik kasa boruya sürtmesin/dokunmasın diye araya konulan süngerimsi madde. Çok önemli değil. Yapıştırmak isterseniz de çift taraflı bant iş görür.
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.678 Makaleler 21 Çözümler 98 29 Temmuz 2020 #2 Etiketi mi diyorsun? Artı 0 Eksi
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 29 Temmuz 2020 #3 Plastik kasa boruya sürtmesin/dokunmasın diye araya konulan süngerimsi madde. Çok önemli değil. Yapıştırmak isterseniz de çift taraflı bant iş görür. Artı 0 Eksi Çözüm
Plastik kasa boruya sürtmesin/dokunmasın diye araya konulan süngerimsi madde. Çok önemli değil. Yapıştırmak isterseniz de çift taraflı bant iş görür.
KS KS Serendipity Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 2.707 Makaleler 3 Çözümler 5 29 Temmuz 2020 #4 Fear The Bones dedi: Etiketi mi diyorsun? Genişletmek için tıkla... Hocam etiket nedir bilmiyorum benim parmaklarımda olan parça olması lazım. Ellie Williams dedi: Plastik kasa boruya sürtmesin/dokunmasın diye araya konulan süngerimsi madde. Çok önemli değil. Yapıştırmak isterseniz de çift taraflı bant iş görür. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler, @Mikail Fidan konu kapatabilirseniz çok sevinirim. Artı 0 Eksi
Fear The Bones dedi: Etiketi mi diyorsun? Genişletmek için tıkla... Hocam etiket nedir bilmiyorum benim parmaklarımda olan parça olması lazım. Ellie Williams dedi: Plastik kasa boruya sürtmesin/dokunmasın diye araya konulan süngerimsi madde. Çok önemli değil. Yapıştırmak isterseniz de çift taraflı bant iş görür. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler, @Mikail Fidan konu kapatabilirseniz çok sevinirim.