Charlie23 Picopat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 161 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2022 #1 Bunu nasıl yapabilirim? Elimde BIOS ROM dosyası, var. Model laptop: Sony VGN-CR490 @Recep Baltaş Rehber var mı bununla alakalı? Son düzenleme: 13 Ağustos 2022
Bunu nasıl yapabilirim? Elimde BIOS ROM dosyası, var. Model laptop: Sony VGN-CR490 @Recep Baltaş Rehber var mı bununla alakalı?
Prime777 Yottapat! Katkıda Bulunan Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 32.643 Makaleler 54 Çözümler 412 Daha fazla Sistem Özellikleri PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Ağustos 2022 #2 Anakartına göre değişir nasıl güncelleyeceğin ama çok basittir. Anakartın nedir? Artı 0 Eksi
KS KS Charlie23 Picopat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 161 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2022 #3 Prime777 dedi: Anakartına göre değişir nasıl güncelleyeceğin ama çok basittir. Anakartın nedir? Genişletmek için tıkla... Sony VGN-CR490 laptop modeli bilgisayarım var anakart bilmiyorum Artı 0 Eksi
Prime777 dedi: Anakartına göre değişir nasıl güncelleyeceğin ama çok basittir. Anakartın nedir? Genişletmek için tıkla... Sony VGN-CR490 laptop modeli bilgisayarım var anakart bilmiyorum
therdi Hectopat Katılım 13 Ağustos 2022 Mesajlar 280 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Pc donanım 13 Ağustos 2022 #4 intel resmi sitesi üzerinden bu güncellemeleri yapıyor sanırım? Artı 0 Eksi
KS KS Charlie23 Picopat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 161 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2022 #5 therdi dedi: Intel resmi sitesi üzerinden bu güncellemeleri yapıyor sanırım? Genişletmek için tıkla... Varsa linki, atabilir misin lütfen. Artı 0 Eksi
therdi dedi: Intel resmi sitesi üzerinden bu güncellemeleri yapıyor sanırım? Genişletmek için tıkla... Varsa linki, atabilir misin lütfen.
therdi Hectopat Katılım 13 Ağustos 2022 Mesajlar 280 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Pc donanım 13 Ağustos 2022 #6 Intel® Driver & Support Assistant Bu uygulama, Intel donanımınız için sürücü ve yazılım güncellemeleri sunar. www.intel.com.tr Charlie23 dedi: Varsa linki, atabilir misin lütfen. Genişletmek için tıkla... Intel Inside - Built for AI giriş yapıp sistemindeki eksik yada güncellenmesi gereken dosyaları buluyor sana sunuyor.. Artı 0 Eksi
Intel® Driver & Support Assistant Bu uygulama, Intel donanımınız için sürücü ve yazılım güncellemeleri sunar. www.intel.com.tr Charlie23 dedi: Varsa linki, atabilir misin lütfen. Genişletmek için tıkla... Intel Inside - Built for AI giriş yapıp sistemindeki eksik yada güncellenmesi gereken dosyaları buluyor sana sunuyor..
KS KS Charlie23 Picopat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 161 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2022 #7 therdi dedi: Intel® Driver & Support Assistant Bu uygulama, Intel donanımınız için sürücü ve yazılım güncellemeleri sunar. www.intel.com.tr Intel Inside - Built for AI Giriş yapıp sistemindeki eksik ya da güncellenmesi gereken dosyaları buluyor sana sunuyor. Genişletmek için tıkla... Ben Sony bilgisayarımın BIOS'unu güncellemek istiyorum siz bana Intel Support linkini, ver misiniz? Artı 0 Eksi
therdi dedi: Intel® Driver & Support Assistant Bu uygulama, Intel donanımınız için sürücü ve yazılım güncellemeleri sunar. www.intel.com.tr Intel Inside - Built for AI Giriş yapıp sistemindeki eksik ya da güncellenmesi gereken dosyaları buluyor sana sunuyor. Genişletmek için tıkla... Ben Sony bilgisayarımın BIOS'unu güncellemek istiyorum siz bana Intel Support linkini, ver misiniz?
therdi Hectopat Katılım 13 Ağustos 2022 Mesajlar 280 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Pc donanım 13 Ağustos 2022 #8 Charlie23 dedi: Ben Sony bilgisayarımın BIOS'unu güncellemek istiyorum siz bana Intel Support linkini, ver misiniz? Genişletmek için tıkla... sony resmi sitesine bakman gerekiyor o halde Artı 0 Eksi
Charlie23 dedi: Ben Sony bilgisayarımın BIOS'unu güncellemek istiyorum siz bana Intel Support linkini, ver misiniz? Genişletmek için tıkla... sony resmi sitesine bakman gerekiyor o halde
KS KS Charlie23 Picopat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 161 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2022 #9 therdi dedi: Sony resmi sitesine bakman gerekiyor o halde Genişletmek için tıkla... Desteklemiyor ki bilgisayar 2008'den kalma Artı 0 Eksi
therdi dedi: Sony resmi sitesine bakman gerekiyor o halde Genişletmek için tıkla... Desteklemiyor ki bilgisayar 2008'den kalma
therdi Hectopat Katılım 13 Ağustos 2022 Mesajlar 280 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Pc donanım 13 Ağustos 2022 #10 Charlie23 dedi: Desteklemiyor ki bilgisayar 2008'den kalma Genişletmek için tıkla... youtube da ara belki biri sorunun ile ilgili bir çözüm bulmuştur Artı 0 Eksi
Charlie23 dedi: Desteklemiyor ki bilgisayar 2008'den kalma Genişletmek için tıkla... youtube da ara belki biri sorunun ile ilgili bir çözüm bulmuştur