Laptopta numlock “0” tuşuna basınca otomatik yazıyor

Daha fazla  
Selamünaleyküm arkadaşlar Lenovo IdeaPad Gaming 3 laptop kullanıyorum NumLock'ta 0'a basınca oto yazı yazıyor görsel ekledim nasıl düzeltirim daha yeni aldım 1 ay oluyor. Yardımcı olur musunuz?

Dosya Ekleri

• IMG_8255.png
    IMG_8255.png
    667,4 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG_8256.png
    IMG_8256.png
    659,6 KB · Görüntüleme: 55
Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim hiç anlamıyorum nasıl yapıyoruz onu.
İşte anlamadığım için ben de farkında olmadan klavyem bilgisayara takılı haldeyken silmeye kalkınca makro kaydetmişim yanlışlıkla. Klavyenin bir özelliği yani. Sen de bir araştır bakaım laptop yazılımında veya klavyenin FN tuşuyl aktif edilecilecke bir kayıt özelliği vs. var mı. Daha detaylı şekilde ben de bilmiyorum. Kendi klavyemde sadece 3'lü bir tuş kombinasyonuyla makro hafızası sıfırlama özelliğiyle sıfırlamıştım. Belki sende de o vardır.

Ya da klavyede bir sıvı teması veya hasar olduysa, membran katman sistemi olduğu için bastığın bir tuş diğer tuşu aktif hale getiriyor olabilir. Son zamanlarda bir sıvı teması oldu mu klavyede ya da nem veya darbe vs?

İşte anlamadığım için ben de farkında olmadan klavyem bilgisayara takılı haldeyken silmeye kalkınca makro kaydetmişim yanlışlıkla. Klavyenin bir özelliği yani. Sen de bir araştır bakaım laptop yazılımında veya klavyenin FN tuşuyl aktif edilecilecke bir kayıt özelliği vs. var mı? Daha detaylı şekilde ben de bilmiyorum. Kendi klavyemde sadece 3'lü bir tuş kombinasyonuyla makro hafızası sıfırlama özelliğiyle sıfırlamıştım. Belki sende de o vardır.

Ya da klavyede bir sıvı teması veya hasar olduysa, membran katman sistemi olduğu için bastığın bir tuş diğer tuşu aktif hale getiriyor olabilir. Son zamanlarda bir sıvı teması oldu mu klavyede ya da nem veya darbe vs?

Yok hiç sıvı teması olmadı ama ne yapabilirim bir balkona mı çıkartıp koysam bir müddet.

Yok hiç sıvı teması olmadı ama ne yapabilirim bir balkona mı çıkartıp koysam bir müddet.
Klavye de arızalanmış olabilir. Yani o klavye modülleri servisler değeiştirilebiliyor ya da tamirci sipariş edip montajını yapıyor. İlk günkü gibi oluyor. Sıvı teması yoksa balkona çıkarmaya gerek yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı