Laptopta oyun açılmıyor

Beyoglou

Yoctopat
Katılım
15 Mayıs 2022
Mesajlar
11
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Artık pek ümidim kalmasa bile son çare buraya yazıyorum. Yaklaşık bir yıl önce Bs'ım birden oyunları açmamaya, giriş ekranında oyunları kapatmaya ve yavaşlamaya başladı; sebebini bilmiyordum bu sebepten ötürü geçen hafta uzaktaki bir laptop bayisine gittim ve SSD taktılar, GPU testi yaptılar vs. vs. Ancak yaşadığım bütün problemler aynen devam etmekte. Ne zaman bir oyuna girsem ve oyun açılma sürecine girse fanlar birden hızlanıyor ve sistemim yeterli olmasına rağmen birden kapanıyor, açılsa bile Max 5dk çalışıp yeniden kapanıyor veya bazen uygulamanın grafik işlemciye erişimi engellendi hatası alıyorum. Sorun ne olabilir? Komut kısmından denilen şeyler vardı ancak olmadı. Ekran kartı driverlarının da hepsi güncel. Esenlikler...
 
Hocam oyunları (varsa) Onboard'a alıp deneyin. Bana da buna benzer olmuştu Win 8.1 kullanıyorum Windows 10'a yükseltince çözülmüştü.
 
Format atılabilir, termal macun yenilenebilir, işlemci ya da ekran kartı vb. kartlar kablolar falan düzgün takılmamış olabilir. İnşallah sorununuz düzelir hocam.
 
Format attım ve işlemci, ekran kartı gibi gereçler bozulduktan sonra tak çıkar yapıldı düzgün şekilde. Maalesef devam ediyor.
- Çok teşekkürler, inşallah bakalım 1 yıldır temenni ediyoruz..
 
Selamlar yazdıklarınızdan anladığım şu : bilgisayarınız ısındıgı an kendisini kapatıyor. yani derece yükseliyor sogutamıyor ve kendisini kapatıyor. fanların çalıştıgından eminmisiniz ?
 
Selamlar yazdıklarınızdan anladığım şu : bilgisayarınız ısındıgı an kendisini kapatıyor. yani derece yükseliyor sogutamıyor ve kendisini kapatıyor. fanların çalıştıgından eminmisin
Hiç ısınmıyor esasen. Fanlardaki tozu falan da temizlediler gayet çalışıyor -sesi geliyor yani-. Bilgisayar kaldıramıyor gibi bir durum mevzu bahis. Esenlikler.
 
Bu hocam nasıl söylenir normal bilgisayarlar da da olan sorunlardan olabilir. Gerçekten güzel bir bakım yaptı ise gittiğin yer güveniyorsan ona bir şey demem ama bence bir gpu furmark testi yap bakalım makine açık kalıyor mu.
 
Bu hocam nasıl söylenir normal bilgisayarlar da da olan sorunlardan olabilir. Gerçekten güzel bir bakım yaptı ise gittiğin yer güveniyorsan ona bir şey demem ama bence bir gpu furmark testi yap bakalım makine açık kalıyor mu.
Furmark'ta 12 fps ama patlamıyor ve oyunlardaki etkiyi vermiyor.
 
Hocam şimdi furmak açıyorsa diğer oyunları açmaması için bir sebep burdan göremiyorum açıkça. Yük altında çalışabiliyor yazılımsal bir sorun olma ihtimali yüksek gibi.
FurMark Scores Şöyle çıktı hocam. Tüm driverları güncelledim ve kökten çok kez format atıldı, yazılımsal ne olabilir sizce? Teşekkürler şimdiden.
Daha yanıt gelmiyor sanırım. 😑
GÜNCELLEME:
nvlddmkm görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve başarıyla bu durumdan kurtuldu.
Adlı bir hata aldığımı farkettim Olay Görüntüleme'den.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı