Bestty Megapat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 6.858 Çözümler 97 Yer Tardis Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #11 James Z. Hetfield dedi: Zaten iyi, sorgulamayın. Genişletmek için tıkla... Gidip minecraftaki sıcaklık ile RDR2'deki bir mi?
James Z. Hetfield dedi: Zaten iyi, sorgulamayın. Genişletmek için tıkla... Gidip minecraftaki sıcaklık ile RDR2'deki bir mi?
T TRVDehşeti Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2019 Mesajlar 4.653 Çözümler 14 4 Ocak 2021 #12 James Z. Hetfield dedi: Zaten iyi, sorgulamayın. Genişletmek için tıkla... Normal olup olmadığı laptopa, bileşenlere göre vs. değişir. Neyi sorgulamayalım?
James Z. Hetfield dedi: Zaten iyi, sorgulamayın. Genişletmek için tıkla... Normal olup olmadığı laptopa, bileşenlere göre vs. değişir. Neyi sorgulamayalım?
James Z. Hetfield Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 3.637 Makaleler 3 Çözümler 14 4 Ocak 2021 #13 TRVDehşeti dedi: Normal olup olmadığı laptopa, bileşenlere göre vs. değişir. Neyi sorgulamayalım? Genişletmek için tıkla... Laptopta 70 derece Chrome'da gezerken bile iyi.
TRVDehşeti dedi: Normal olup olmadığı laptopa, bileşenlere göre vs. değişir. Neyi sorgulamayalım? Genişletmek için tıkla... Laptopta 70 derece Chrome'da gezerken bile iyi.
T TRVDehşeti Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2019 Mesajlar 4.653 Çözümler 14 4 Ocak 2021 #14 James Z. Hetfield dedi: Laptopta 70 derece Chrome'da gezerken bile iyi. Genişletmek için tıkla... Yavaş salla. Kafama geldi.
James Z. Hetfield dedi: Laptopta 70 derece Chrome'da gezerken bile iyi. Genişletmek için tıkla... Yavaş salla. Kafama geldi.
Bestty Megapat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 6.858 Çözümler 97 Yer Tardis Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #15 James Z. Hetfield dedi: Laptopta 70 derece Chrome'da gezerken bile iyi. Genişletmek için tıkla... Ben Chrome'de 30 alıyorum benimki efsane mi oluyor. Yapmayın arkadaşlar cahilliğinizi veya önyargınızı kırın böyle olmaz.
James Z. Hetfield dedi: Laptopta 70 derece Chrome'da gezerken bile iyi. Genişletmek için tıkla... Ben Chrome'de 30 alıyorum benimki efsane mi oluyor. Yapmayın arkadaşlar cahilliğinizi veya önyargınızı kırın böyle olmaz.
James Z. Hetfield Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 3.637 Makaleler 3 Çözümler 14 4 Ocak 2021 #16 TRVDehşeti dedi: Yavaş salla. Kafama geldi. Genişletmek için tıkla... Masaüstünde bile Chrome'da 65 derece alıyorum, laptopta gayet iyi. Minecraft'ta olsun veya RDR2'de olsun bu değer iyi.
TRVDehşeti dedi: Yavaş salla. Kafama geldi. Genişletmek için tıkla... Masaüstünde bile Chrome'da 65 derece alıyorum, laptopta gayet iyi. Minecraft'ta olsun veya RDR2'de olsun bu değer iyi.
T TRVDehşeti Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2019 Mesajlar 4.653 Çözümler 14 4 Ocak 2021 #17 James Z. Hetfield dedi: Masaüstünde bile Chrome'da 65 derece alıyorum, laptopta gayet iyi. Minecraft'ta olsun veya RDR2'de olsun bu değer iyi. Genişletmek için tıkla... O sizin sorununuz. Genele yayamazsın bunu "bende bile şöyle seninki normal" gibisinden.
James Z. Hetfield dedi: Masaüstünde bile Chrome'da 65 derece alıyorum, laptopta gayet iyi. Minecraft'ta olsun veya RDR2'de olsun bu değer iyi. Genişletmek için tıkla... O sizin sorununuz. Genele yayamazsın bunu "bende bile şöyle seninki normal" gibisinden.
Atamyolundayız Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2018 Mesajlar 6.682 Çözümler 23 4 Ocak 2021 #18 Oyun oynarken 70 derece ne? Ekran kartı muhtemel 70 İşlemci 90 95 olur genelde.
Tyrant Decipat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 1.352 Çözümler 3 4 Ocak 2021 #19 Blondie dedi: Bir kaldırıyorum dizim sırılsıklam. Genişletmek için tıkla... Dizine koymasan, belki hava deliklerini kapatıyorsundur?
Blondie dedi: Bir kaldırıyorum dizim sırılsıklam. Genişletmek için tıkla... Dizine koymasan, belki hava deliklerini kapatıyorsundur?
Bestty Megapat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 6.858 Çözümler 97 Yer Tardis Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #20 James Z. Hetfield dedi: Masaüstünde bile Chrome'da 65 derece alıyorum, laptopta gayet iyi. Minecraft'ta olsun veya RDR2'de olsun bu değer iyi. Genişletmek için tıkla... Temizlik, nem, sıcaklık, konum gibi onlarca değer sayarım ya bakımsız bırakıyorsun ya da sahra çölünden bağlanıyorsun.
James Z. Hetfield dedi: Masaüstünde bile Chrome'da 65 derece alıyorum, laptopta gayet iyi. Minecraft'ta olsun veya RDR2'de olsun bu değer iyi. Genişletmek için tıkla... Temizlik, nem, sıcaklık, konum gibi onlarca değer sayarım ya bakımsız bırakıyorsun ya da sahra çölünden bağlanıyorsun.