James Z. Hetfield Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 3.637 Makaleler 3 Çözümler 14 4 Ocak 2021 #21 Bestty dedi: Temizlik, nem, sıcaklık, konum gibi onlarca değer sayarım ya bakımsız bırakıyorsun ya da sahra çölünden bağlanıyorsun. Genişletmek için tıkla... Sıcaklık 20 derece, nem az, etrafı açık, kasanın önü mesh, temiz, 6 aylık.
Bestty dedi: Temizlik, nem, sıcaklık, konum gibi onlarca değer sayarım ya bakımsız bırakıyorsun ya da sahra çölünden bağlanıyorsun. Genişletmek için tıkla... Sıcaklık 20 derece, nem az, etrafı açık, kasanın önü mesh, temiz, 6 aylık.
Atamyolundayız Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2018 Mesajlar 6.682 Çözümler 23 4 Ocak 2021 #22 James Z. Hetfield dedi: Masaüstünde bile Chrome'da 65 derece alıyorum, laptopta gayet iyi. Minecraft'ta olsun veya RDR2'de olsun bu değer iyi. Genişletmek için tıkla... Soğutmada sıkıntı var tarayıcıda yüksek 65.
James Z. Hetfield dedi: Masaüstünde bile Chrome'da 65 derece alıyorum, laptopta gayet iyi. Minecraft'ta olsun veya RDR2'de olsun bu değer iyi. Genişletmek için tıkla... Soğutmada sıkıntı var tarayıcıda yüksek 65.
James Z. Hetfield Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 3.637 Makaleler 3 Çözümler 14 4 Ocak 2021 #23 Atamyolundayız dedi: Soğutmada sıkıntı var tarayıcıda yüksek 65. Genişletmek için tıkla... Stok fan o yüzden. Bir de bazen fazla işlem olunca 4.1 GHz'e çıkıyor o yüzden.
Atamyolundayız dedi: Soğutmada sıkıntı var tarayıcıda yüksek 65. Genişletmek için tıkla... Stok fan o yüzden. Bir de bazen fazla işlem olunca 4.1 GHz'e çıkıyor o yüzden.
Bestty Megapat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 6.858 Çözümler 97 Yer Tardis Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #24 James Z. Hetfield dedi: Sıcaklık 20 derece, nem az, etrafı açık, kasanın önü mesh, temiz, 6 aylık. Genişletmek için tıkla... O zaman bir bakıma göster kardeşim ben laptopla şu an maksimum 40 alıyorum.
James Z. Hetfield dedi: Sıcaklık 20 derece, nem az, etrafı açık, kasanın önü mesh, temiz, 6 aylık. Genişletmek için tıkla... O zaman bir bakıma göster kardeşim ben laptopla şu an maksimum 40 alıyorum.
Blondie Decipat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 2.950 Makaleler 1 Çözümler 5 4 Ocak 2021 #25 Tyrant dedi: Dizine koymasan, belki hava deliklerini kapatıyorsundur? Genişletmek için tıkla... Mantıklı ama diğer türlü bel fıtığı oluyorum.
Tyrant dedi: Dizine koymasan, belki hava deliklerini kapatıyorsundur? Genişletmek için tıkla... Mantıklı ama diğer türlü bel fıtığı oluyorum.
Bestty Megapat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 6.858 Çözümler 97 Yer Tardis Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #26 Blondie dedi: Mantıklı ama diğer türlü bel fıtığı oluyorum. Genişletmek için tıkla... Dizine herhangi bir düz kitap vs koy fan tarafı en azından ayakta dursun dengelersin.
Blondie dedi: Mantıklı ama diğer türlü bel fıtığı oluyorum. Genişletmek için tıkla... Dizine herhangi bir düz kitap vs koy fan tarafı en azından ayakta dursun dengelersin.
James Z. Hetfield Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 3.637 Makaleler 3 Çözümler 14 4 Ocak 2021 #27 Bestty dedi: O zaman bir bakıma göster kardeşim ben laptopla şu an maksimum 40 alıyorum. Genişletmek için tıkla...
Bestty dedi: O zaman bir bakıma göster kardeşim ben laptopla şu an maksimum 40 alıyorum. Genişletmek için tıkla...
Tyrant Decipat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 1.352 Çözümler 3 4 Ocak 2021 #28 Blondie dedi: Mantıklı ama diğer türlü bel fıtığı oluyorum. Genişletmek için tıkla... Dizinin üzerinde durması da pek sağlıklı değil, ne için olduğunu biliyorsundur sanırım?
Blondie dedi: Mantıklı ama diğer türlü bel fıtığı oluyorum. Genişletmek için tıkla... Dizinin üzerinde durması da pek sağlıklı değil, ne için olduğunu biliyorsundur sanırım?
Bestty Megapat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 6.858 Çözümler 97 Yer Tardis Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #29 Tyrant dedi: Dizinin üzerinde durması da pek sağlıklı değil, ne için olduğunu biliyorsundur sanırım? Genişletmek için tıkla... 100 derecede pantolonla beraber diz de ütülenmesin diye James Z. Hetfield dedi: Eki Görüntüle 816432 Genişletmek için tıkla... E değerler normal neyin kafasını buluyorsun bizimle?
Tyrant dedi: Dizinin üzerinde durması da pek sağlıklı değil, ne için olduğunu biliyorsundur sanırım? Genişletmek için tıkla... 100 derecede pantolonla beraber diz de ütülenmesin diye James Z. Hetfield dedi: Eki Görüntüle 816432 Genişletmek için tıkla... E değerler normal neyin kafasını buluyorsun bizimle?
James Z. Hetfield Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 3.637 Makaleler 3 Çözümler 14 4 Ocak 2021 #30 Oyunda işlemci için 70 derece iyi. Her türlü. Minecraft'ta dahil iyi.