Laptopta oyun oynarken sıcaklıklar çok yüksek

wherwismymnd

Centipat
GPU derecesi anlayamadığım bir şekilde çok yüksek, Ranch Simulator'de daha ana menüdeyken GPU derecesi sabit 98'e kadar çıkıyor, virüs taramasında ise virüs yok olarak gözüküyor .Değerler normal mi? Değilse ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öneri lazım bana hocam aldım bir kere ne de olsa.

Normal midir hocam yoksa fazlasıyla mı yüksek?
Daha yeni cihaz termal macun yenilesen garanti dışı kalabilir diye düşünüyorum, yetkili servisle konuş.

Laptop standı al veya laptop soğutucu al ikisi de iş görür düz zeminde olması bile tam hava almasını engeller.

Bende LOQ var en yükseğe almadığım ayar yok, oyun rise of tomb raider epic gamesteki.

Sessiz modda doğal olarak limitli ancak performans moduna alsam 80 derecelerde olur FPS falan gayet iyi FPS min 23 yazdığına bakma ses kisarken falan LOQta FPS düşüyor.

Laptop alırken iyice incelemelerine iyice bakmak gerekiyor. YouTubedaki videolar işbirliği olabildiği için kötü yanını göstermiyorlar.

Performans modunu açınca fan sesi baya arttı, FPS 230 oldu ve ısınma 72 derecelere çıktı.

Eki Görüntüle 2378804
bende de loq var 2 hafta oldu alalaı sizin sistem nasıl

Daha yeni cihaz termal macun yenilesen garanti dışı kalabilir diye düşünüyorum, yetkili servisle konuş.

Laptop standı al veya laptop soğutucu al ikisi de iş görür düz zeminde olması bile tam hava almasını engeller.
ömür boyu ücretsiz bakım var Excaliburlarda garanti kapsamı içinde olacağını sanmıyorum hocam.

ömür boyu ücretsiz bakım var Excaliburlarda garanti kapsamı içinde olacağını sanmıyorum hocam.
Hocam cihaz zaten temizdir şuan, içinde yapabileceğin kaliteli bir termal macun kullanmak. Kaliteli macun alıp sen yaparsan garanti dışı kalabilir belki, servise göndersen Casperin insafına kalmış olursun.

Bana macun değilde cihazın soğutması kötü gibi geliyor açıkçası. Sen yine de servisle konuş daha iyi olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı