ardabbx Hectopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 455 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2021 #1 HDMI kablosunu bağlıyorum ama görüntüyü nasıl açacağını bilmiyorum. Bir uygulama indirmek falan mı gerekli? Bilen birisi yardımcı olursa sevinirim.
HDMI kablosunu bağlıyorum ama görüntüyü nasıl açacağını bilmiyorum. Bir uygulama indirmek falan mı gerekli? Bilen birisi yardımcı olursa sevinirim.
R Recx and Flex Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 4.215 Çözümler 10 Yer İzmir 24 Mart 2021 #2 Laptoplarda çıkış vardır giriş değil. Görüntü alamazsınız.
ardabbx Hectopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 455 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2021 #3 Recx and Flex dedi: Laptoplarda çıkış vardır giriş değil. Görüntü alamazsınız. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Recx and Flex dedi: Laptoplarda çıkış vardır giriş değil. Görüntü alamazsınız. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
mertr06 Centipat Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 533 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ÖĞRENCİ 24 Mart 2021 #4 Oynayamazsınız.
Z Zaerex Femtopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 53 24 Mart 2021 #5 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Emir Hamza Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2021 #6 ardabbx dedi: HDMI kablosunu bağlıyorum ama görüntüyü nasıl açacağını bilmiyorum. Bir uygulama indirmek falan mı gerekli? Bilen birisi yardımcı olursa sevinirim. Genişletmek için tıkla... HDMI ile bağlanamaz. Çünkü Laptoptaki HDMI girişleri sadece görüntü çıkışı sağlar. Ama ''Remote Play'' ile oynayabilirsiniz
ardabbx dedi: HDMI kablosunu bağlıyorum ama görüntüyü nasıl açacağını bilmiyorum. Bir uygulama indirmek falan mı gerekli? Bilen birisi yardımcı olursa sevinirim. Genişletmek için tıkla... HDMI ile bağlanamaz. Çünkü Laptoptaki HDMI girişleri sadece görüntü çıkışı sağlar. Ama ''Remote Play'' ile oynayabilirsiniz
Mor Koşucu Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 4.496 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2021 #7 ardabbx dedi: HDMI kablosunu bağlıyorum ama görüntüyü nasıl açacağını bilmiyorum. Bir uygulama indirmek falan mı gerekli? Bilen birisi yardımcı olursa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Remote play ile oluyor.
ardabbx dedi: HDMI kablosunu bağlıyorum ama görüntüyü nasıl açacağını bilmiyorum. Bir uygulama indirmek falan mı gerekli? Bilen birisi yardımcı olursa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Remote play ile oluyor.
kratosdeniz Centipat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 3.008 Çözümler 8 24 Mart 2021 #8 Laptop'a HDMI girişi değil çıkışı vardır, görüntü bu yolla alınamaz, fakat Remote Play üzerinden yapabilirsiniz.
Laptop'a HDMI girişi değil çıkışı vardır, görüntü bu yolla alınamaz, fakat Remote Play üzerinden yapabilirsiniz.
Onur Altuğ Sever Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 15.545 Makaleler 151 Çözümler 60 Yer Çengelköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524428124 24 Mart 2021 #9 Bu yöntemle kullanmıştım. PS Remote Play PS Remote Play Resmi Sitesi. Bu sitede, PlayStation®5 ve PlayStation®4 konsolları ile Uzaktan Oynamanın nasıl kullanılacağını açıklanmaktadır. remoteplay.dl.playstation.net
Bu yöntemle kullanmıştım. PS Remote Play PS Remote Play Resmi Sitesi. Bu sitede, PlayStation®5 ve PlayStation®4 konsolları ile Uzaktan Oynamanın nasıl kullanılacağını açıklanmaktadır. remoteplay.dl.playstation.net
3 377619 Hectopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 3.842 Makaleler 1 Çözümler 18 24 Mart 2021 #10 Laptop ne ablamın laptopunda var. Ekranı kırıldığında TVye bağlamıştık.