Laptopta R7 3750H ve RX5500M ekran kartı ile darboğaz olur mu?

fatihgg

Centipat
Çok uzun süredir laptop araştıryorum. Aklımda HP Omen var. Biraz pahalı. Bu yüzden şu laptopu almayı düşünüyorum. Acaba bu laptoptaki işlemci ile ekran kartı darboğaz olur mu?

Sizce alınır mı? Bunda 120 Hz ekran var, HP Omen'da yok. Hangisini almalıyım? HP Omen linki:

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet darboğaz oluyor. İşlemci kullanımı önemli olan oyunlarda işlemci ekran kartını darboğaz yapıyor. Buna rağmen hiçbir şekilde 70 FPS altına düşmüyor.
Bazı oyunlarda performans yetmesine rağmen 4 GB ekran kartı belleğinden ötürü FPS düşmeleri oluyor.

Evet darboğaz oluyor. İşlemci kullanımı önemli olan oyunlarda işlemci ekran kartını darboğaz yapıyor. Buna rağmen hiçbir şekilde 70 FPS altına düşmüyor.
Bazı oyunlarda performans yetmesine rağmen 4 GB ekran kartı belleğinden ötürü FPS düşmeleri oluyor.
Yeni izledim Donanım arşivinin videosunu izledim. Gayet iyi gibi.

Birkaç yerin incelemesini daha atayım size. Kardeşime Aralık ayı indirimde alındı ve bazı oyunlarda darboğaz yaşanıyor.
Burada ki incelemelere de göz atmanızı tavsiye ederim.
1.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

2.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

3.

4.

Olmaz ama o paraya daha iyi bir cihaz alabilirsin.

Asus G531GU-AL337

Fiyatı en son 7800 falandı. Ekran kartı 1660Ti, işlemci ise Intel Core i5 9300H. GTX1660Ti, AMD 5500m'den daha iyi. Keza işlemci de bi' tık daha iyi. Ayrıca ekranı 120 Hz. Ram 16 GB. 512 GB SSD var.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı