Laptopta Wi-Fi gözükmüyor

kenkken

Yoctopat
Daha fazla  
2 gün önce sıfır bir laptop aldım. Sistematik sorunlar olduğu için bilgili birine danışıp medya oluşturucu ile formatladım. Ancak formatladıktan sonra Wi-Fi adaptörünü algılamamaya başladı. Denetim masasında bağdaştırıcılar kısmında Wi-Fi yok. Bunu nasıl çözebilirim? Wi-Fi adaptörü bozulmuş olabilir mi?

image.jpg

image.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
2 gün önce sıfır bir laptop aldım. Sistematik sorunlar olduğu için bilgili birine danışıp medya oluşturucu ile formatladım. Ancak formatladıktan sonra Wi-Fi adaptörünü algılamamaya başladı. Denetim masasında bağdaştırıcılar kısmında Wi-Fi yok. Bunu nasıl çözebilirim? Wi-Fi adaptörü bozulmuş olabilir mi?

Eki Görüntüle 2543727

Eki Görüntüle 2543728
bilgisayarınız nedir?

• Başlat'a sağ tık > Aygıt Yöneticisi'ni aç.
  • "Ağ Bağdaştırıcıları" altında Wi-Fi adaptörü görünüyor mu?
  • Eğer sarı ünlem varsa, sürücü yüklü değil demektir.
  • Eğer hiç görünmüyorsa donanımsal problem olabilir

Sürücü kurulmamış olabilir. Aygıt yöneticisinde sarı ünlem var mı? Varsa adaptörünüzün sitesinden güncel sürücüyü kurun başka bir bilgisayardan, veya telefondan USB kablo ile interneti paylaşıp sürücüyü internetten yine adaptörünüzün sitesinden kurun.

Eki Görüntüle 2543727

Eki Görüntüle 2543728

Ben de aynı oldu yeni aldığımda Wi-Fi kart ve dangle gözükmüyordu kablo ile telefonuma bağladım sonra USB ile internet paylaşımı özelliğini açtım bağlı olarak bekledim 2saat tüm sürücüleri otomatik yükledi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı