Laptoptan konsol aracılığı ile oyun oynanır mı?

baran12345

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. Gaming laptopum ve bir tane oyun konsolum var. Oyun konsolumu laptopuma bağlayıp GTA 5 oynamak istiyorum. Acaba GTA 5'i laptop aracılığıyla klavye mouse ile oynayabilir miyim? (Ana sağlayıcı oyun konsolu olacak.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Konsolun modeli nedir? Uzaktan oynama özelliğini kullanabilirsin, konsolun klavye mouse destekliyorsa ekipmanları konsola bağlar uzaktan bağlantı ile laptoptan oynarsın. Laptoplar harici monitör olarak kullanılamaz, ayrıca bu uzaktan bağlantı iyi bir internet hızı ister ve asla size gerçek grafik, konsol grafiği sunmaz. GeForce NOW gibi düşün.

Son düzenleme:
Konsolun modeli nedir? Uzaktan oynama özelliğini kullanabilirsin, konsolun klavye mouse destekliyorsa ekipmanlara konsola bağlar uzaktan bağlantı ile laptoptan oynarsın. Laptoplar harici monitör olarak kullanılamaz, ayrıca bu uzaktan bağlantı iyi bir internet hızı ister ve asla size gerçek grafik, konsol grafiği sunmaz. GeForce NOW gibi düşün.
Konsol Ps4 Laptop Acer Nitro 5. Kısacası oynamamı tavsiye etmiyorsunuz, değilmi?

Laptoplarda video input bulunmaz. Goruntu alamazsiniz.
Youtube’den oynanıyor diye görmüştüm.

Konsol PS4 laptop Acer Nitro 5. kısacası oynamamı tavsiye etmiyorsunuz, değil mi?

Ediyorum, eğer harici monitörün yoksa, evde de TV kullanamıyorsan kullanılır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Video'da anlatıyor.

Youtube’den oynanıyor diye görmüştüm.
Onlarda uzaktan bağlantıdır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı