Mert_166 Centipat Katılım 9 Haziran 2024 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2024 #1 Laptopu kapatmıştım şimdi açtım ses yok sürücüsü yok. Sürücüsünü yüklüyorum yine gelmiyor. Yardım lazım.
Laptopu kapatmıştım şimdi açtım ses yok sürücüsü yok. Sürücüsünü yüklüyorum yine gelmiyor. Yardım lazım.
crss Decapat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2024 #2 Ses aygıtını devre dışı yap PC'yi yeniden başlat ses sorun gidericiyi aç kendisi aktif yapmazsa kendin yap bende de olmuştu. Artı 0 Eksi
Ses aygıtını devre dışı yap PC'yi yeniden başlat ses sorun gidericiyi aç kendisi aktif yapmazsa kendin yap bende de olmuştu.
KS KS Mert_166 Centipat Katılım 9 Haziran 2024 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2024 #3 Hangi ses aygıtı. crss dedi: Ses aygıtını devre dışı yap PC'yi yeniden başlat ses sorun gidericiyi aç kendisi aktif yapmazsa kendin yap bende de olmuştu. Genişletmek için tıkla... Hangi ses aygıtı ve kendim nasıl yapacağım. Artı 0 Eksi
Hangi ses aygıtı. crss dedi: Ses aygıtını devre dışı yap PC'yi yeniden başlat ses sorun gidericiyi aç kendisi aktif yapmazsa kendin yap bende de olmuştu. Genişletmek için tıkla... Hangi ses aygıtı ve kendim nasıl yapacağım.