3 321968 Hectopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 394 Çözümler 2 18 Ocak 2021 #11 Windows 7 dedi: Sökme videosunu indir, geri sararak izle. Genişletmek için tıkla... Harvard University
Windows 7 dedi: Sökme videosunu indir, geri sararak izle. Genişletmek için tıkla... Harvard University
DaddyJacop Kilopat Katılım 31 Mayıs 2017 Mesajlar 438 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2021 #12 Eski Acer laptopta geri açması zor oluyor diye 8 vidayı geri takmamıştım. Nerelerden çıktığı önemli ama.
Eski Acer laptopta geri açması zor oluyor diye 8 vidayı geri takmamıştım. Nerelerden çıktığı önemli ama.
Windows 7 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2017 Mesajlar 5.919 Makaleler 4 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşletim Sistemi 18 Ocak 2021 #13 Faruk T dedi: Ama hangi vidanın nereye takılacağını bilmiyorum Yaklaşık 5 çeşit vida var ve sökerken hepsini aynı kutuda muhafaza etmiştim Genişletmek için tıkla... Bir daha eline tornavida almaman en sağlıklısı olacaktır o durumda.
Faruk T dedi: Ama hangi vidanın nereye takılacağını bilmiyorum Yaklaşık 5 çeşit vida var ve sökerken hepsini aynı kutuda muhafaza etmiştim Genişletmek için tıkla... Bir daha eline tornavida almaman en sağlıklısı olacaktır o durumda.
Faruk T Centipat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 159 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2021 #14 DaddyJacop dedi: Eski Acer laptopta geri açması zor oluyor diye 8 vidayı geri takmamıştım. Nerelerden çıktığı önemli ama. Genişletmek için tıkla... İstesem deneme-yanılma ile geri takarım da 8 yıllık laptopa değer mi diye soruyorum. Windows 7 dedi: Bir daha eline tornavida almaman en sağlıklısı olacaktır o durumda. Genişletmek için tıkla... Yok yok, dersimi aldım artık vidaları aynı yerde muhafaza etmem edit: Hatta sökerken de videosunu çekerim unutursam diye
DaddyJacop dedi: Eski Acer laptopta geri açması zor oluyor diye 8 vidayı geri takmamıştım. Nerelerden çıktığı önemli ama. Genişletmek için tıkla... İstesem deneme-yanılma ile geri takarım da 8 yıllık laptopa değer mi diye soruyorum. Windows 7 dedi: Bir daha eline tornavida almaman en sağlıklısı olacaktır o durumda. Genişletmek için tıkla... Yok yok, dersimi aldım artık vidaları aynı yerde muhafaza etmem edit: Hatta sökerken de videosunu çekerim unutursam diye
Mithranlia Hectopat Katılım 10 Temmuz 2020 Mesajlar 963 Makaleler 4 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2021 #15 Faruk T dedi: İstesem deneme-yanılma ile geri takarım da 8 yıllık laptopa değer mi diye soruyorum. Genişletmek için tıkla... Deneme-yanılma yaparken yanlışlıkla tümden hasar verebilirsiniz, ben olsam uğraşmazdım.
Faruk T dedi: İstesem deneme-yanılma ile geri takarım da 8 yıllık laptopa değer mi diye soruyorum. Genişletmek için tıkla... Deneme-yanılma yaparken yanlışlıkla tümden hasar verebilirsiniz, ben olsam uğraşmazdım.
Faruk T Centipat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 159 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2021 #16 Mithranlia dedi: Deneme-yanılma yaparken yanlışlıkla tümden hasar verebilirsiniz, ben olsam uğraşmazdım. Genişletmek için tıkla... Doğru diyorsun, neyse kuzenim herhangi bir şikayette bulunursa suçu laptopun 8 yıllık olmasına ve daha önceden 2 metre yükseklikten düşmüş olmasına atacağım
Mithranlia dedi: Deneme-yanılma yaparken yanlışlıkla tümden hasar verebilirsiniz, ben olsam uğraşmazdım. Genişletmek için tıkla... Doğru diyorsun, neyse kuzenim herhangi bir şikayette bulunursa suçu laptopun 8 yıllık olmasına ve daha önceden 2 metre yükseklikten düşmüş olmasına atacağım
Yanlışım Varsa Düzeltin Kilopat Katılım 22 Kasım 2018 Mesajlar 916 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2021 #17 Ustanın iyisi vidadan arttırırmış.