nickimi kedi7 Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 830 Çözümler 1 7 Mayıs 2023 #1 GTA 5 indireceğim fakat indirme hızım çok yavaş ben de geceden bırakayım dedim fakat donanımsal bir sorun çıkar mı?
GTA 5 indireceğim fakat indirme hızım çok yavaş ben de geceden bırakayım dedim fakat donanımsal bir sorun çıkar mı?
Florxsy Centipat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 772 Makaleler 1 Çözümler 2 7 Mayıs 2023 #2 nickimi kedi7 dedi: GTA 5 indireceğim fakat indirme hızım çok yavaş ben de geceden bırakayım dedim fakat donanımsal bir sorun çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Çıkarmaz.
nickimi kedi7 dedi: GTA 5 indireceğim fakat indirme hızım çok yavaş ben de geceden bırakayım dedim fakat donanımsal bir sorun çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Çıkarmaz.
Uton Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ağustos 2013 Mesajlar 9.116 Makaleler 3 Çözümler 38 7 Mayıs 2023 #3 ASUS değilse sorun olmaz, ASUS boşta çok ısındığı için benim gibi açık bırakırsanız sorun çıkarabilir.
ASUS değilse sorun olmaz, ASUS boşta çok ısındığı için benim gibi açık bırakırsanız sorun çıkarabilir.
warlert Picopat Katılım 28 Nisan 2023 Mesajlar 105 Çözümler 1 7 Mayıs 2023 #4 nickimi kedi7 dedi: GTA 5 indireceğim fakat indirme hızım çok yavaş ben de geceden bırakayım dedim fakat donanımsal bir sorun çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Çıkmaz, benimki de yavaş bayağı. En fazla 2mb/sn görüyorum. Geceler bırakıyorum sorun çıkmıyor.
nickimi kedi7 dedi: GTA 5 indireceğim fakat indirme hızım çok yavaş ben de geceden bırakayım dedim fakat donanımsal bir sorun çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Çıkmaz, benimki de yavaş bayağı. En fazla 2mb/sn görüyorum. Geceler bırakıyorum sorun çıkmıyor.
Rubik's Cube Kilopat Katılım 6 Nisan 2019 Mesajlar 536 Çözümler 7 7 Mayıs 2023 #5 O kadar ayrıntılı düşünürseniz kafayı yersiniz Bir şey olmaz eğer aşırı şanssız değilseniz.
Morgan.jones Hectopat Katılım 11 Eylül 2022 Mesajlar 1.229 Makaleler 1 7 Mayıs 2023 #6 nickimi kedi7 dedi: GTA 5 indireceğim fakat indirme hızım çok yavaş ben de geceden bırakayım dedim fakat donanımsal bir sorun çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Hangi model olursa olsun sorun olmazki pili tasarruf moduna alın parlaklığı en aşağı çekin şarjda olmasın ama.
nickimi kedi7 dedi: GTA 5 indireceğim fakat indirme hızım çok yavaş ben de geceden bırakayım dedim fakat donanımsal bir sorun çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Hangi model olursa olsun sorun olmazki pili tasarruf moduna alın parlaklığı en aşağı çekin şarjda olmasın ama.
nickimi kedi7 Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 830 Çözümler 1 7 Mayıs 2023 #7 warlert dedi: Çıkmaz, benimki de yavaş bayağı. En fazla 2mb/sn görüyorum. Geceler bırakıyorum sorun çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... 500KB Uton dedi: ASUS değilse sorun olmaz, ASUS boşta çok ısındığı için benim gibi açık bırakırsanız sorun çıkarabilir. Genişletmek için tıkla... Casper.
warlert dedi: Çıkmaz, benimki de yavaş bayağı. En fazla 2mb/sn görüyorum. Geceler bırakıyorum sorun çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... 500KB Uton dedi: ASUS değilse sorun olmaz, ASUS boşta çok ısındığı için benim gibi açık bırakırsanız sorun çıkarabilir. Genişletmek için tıkla... Casper.
warlert Picopat Katılım 28 Nisan 2023 Mesajlar 105 Çözümler 1 7 Mayıs 2023 #8 nickimi kedi7 dedi: 500KB Genişletmek için tıkla... Aşağı yukarı benimki de öyle. 800Kb falan oluyor.
nickimi kedi7 dedi: 500KB Genişletmek için tıkla... Aşağı yukarı benimki de öyle. 800Kb falan oluyor.
4 479595 Kilopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 2.745 Çözümler 25 7 Mayıs 2023 #9 Uton dedi: ASUS değilse sorun olmaz, ASUS boşta çok ısındığı için benim gibi açık bırakırsanız sorun çıkarabilir. Genişletmek için tıkla... Bunun marka ile alakası nasıl oldu hocam ASUS laptop boşta gayet serin durabiliyor 35 40 derecede indirme yapabiliyor.
Uton dedi: ASUS değilse sorun olmaz, ASUS boşta çok ısındığı için benim gibi açık bırakırsanız sorun çıkarabilir. Genişletmek için tıkla... Bunun marka ile alakası nasıl oldu hocam ASUS laptop boşta gayet serin durabiliyor 35 40 derecede indirme yapabiliyor.
Yaızzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 1.594 Makaleler 4 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri İ7 3770 3.40 GHz/ RX 580 8gb 128bit/ kingston 8gb ddr3 1333mhz ram hyperx 4gb ddr3 1333mhz ram 1tb hdd 240gb Hilevel ssd Aopen Z400 400w power Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Mayıs 2023 #10 nickimi kedi7 dedi: GTA 5 indireceğim fakat indirme hızım çok yavaş ben de geceden bırakayım dedim fakat donanımsal bir sorun çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Çıkarmaz hocam benim laptop bir ara şarja takılı 3 gün kaldı ondan 3 4 ay sonra rahmetli oldu. Balkondan düşürdüm.
nickimi kedi7 dedi: GTA 5 indireceğim fakat indirme hızım çok yavaş ben de geceden bırakayım dedim fakat donanımsal bir sorun çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Çıkarmaz hocam benim laptop bir ara şarja takılı 3 gün kaldı ondan 3 4 ay sonra rahmetli oldu. Balkondan düşürdüm.