Laptopu günlük hayat için optimize etmek

necasetabi

Hectopat
Daha fazla  
ASUS TUF Gaming FX505dt laptopum var. Artık oyun oynayan yok bilgisayardan. Sadece Chrome'u kullanıyorum. Bilgisayarı daha az enerji tüketecek, fanları daha az yoracak bir moda alma imkanım var mı veya bunun için önerebileceğiniz uygulama ayarlar vs?

ASUS TUF Gaming FX505dt laptopum var. Artık oyun oynayan yok bilgisayardan. Sadece Chrome'u kullanıyorum. Bilgisayarı daha az enerji tüketecek, fanları daha az yoracak bir moda alma imkanım var mı veya bunun için önerebileceğiniz uygulama ayarlar vs?
Asus'un kendi uygulaması varsa oradan Eco moda alabilirsin hocam.

Güç tasarrufu moduna alabilirsiniz.

Eğer Linux dağıtımları kullandıysanız Linux Windows'a göre daha az kaynak kullanıyor sadece internette gezerim diyorsanız bir düşünebilirsiniz.

Güç planını Enerji tasarrufu modu seçin. Arama yaparak bulabilirsiniz.

ASUS'un kendi uygulaması varsa oradan Eco moda alabilirsin hocam.

Hocam o seçenek çıkmıyor nedense bende. Görsel ve işitsel kısmından yapılıyor ama orası yok direkt.

Eğer Linux dağıtımları kullandıysanız Linux Windows'a göre daha az kaynak kullanıyor sadece internette gezerim diyorsanız bir düşünebilirsiniz.

Windows'ta yapıp Linux'ta yapamayacağım fazla şey var mı? PDF ve Chrome kullanıyorum sadece. Daha sessi sakinse geçebilirim ama çok fark olur mu ki?

Yeni konular

Geri
Yukarı