Laptopu nasıl bozabilirim?

Klavyeye su dökün ortasından ve birkaç saat dokunmayın, sağa sola çevirin döktükten sonra.

Daha temizi alt kapağı söküp heryeri sulamak, hatta direk bir kaba su doldurun ve laptopu daldırın. Bozulacaktır.
Nedense aklıma ağaç sulama animasyonu geldi. :D

Kimi bulamaz kimide elindekiyle yetinmez ben anlamıyorum bu işi tahminimce yaşın daha küçük ve aileni yeni bilgisayar almaya ikna edemedin sende bu yola başvurdun ama daha öncesinde anne veya babana sordun mu yeni bilgisayar alacak parası varmı veya bilgisayardan daha acil ihtiyaçlar var belki hak etmiyorsun yeni bilgisayarı söylediklerim için hiç kusura bakmasın kimse ama böyle

Kimi bulamaz kimide elindekiyle yetinmez ben anlamıyorum bu işi tahminimce yaşın daha küçük ve aileni yeni bilgisayar almaya ikna edemedin sende bu yola başvurdun ama daha öncesinde anne veya babana sordun mu yeni bilgisayar alacak parası varmı veya bilgisayardan daha acil ihtiyaçlar var belki hak etmiyorsun yeni bilgisayarı söylediklerim için hiç kusura bakmasın kimse ama böyle
Eğer öyle bir olaysa cidden ailelerin durumu çok zorda olabiliyor. Çocukların anlayış göstermesi lazım. Çünkü zaten aileler bizim için imkansızı başarmaya çalışıyor ve biz üstüne nankörlükle karşılık verebiliyoruz.

Eğer öyle bir olaysa cidden ailelerin durumu çok zorda olabiliyor. Çocukların anlayış göstermesi lazım. Çünkü zaten aileler bizim için imkansızı başarmaya çalışıyor ve biz üstüne nankörlükle karşılık verebiliyoruz.
Çocuklar ise, hep daha fazlasını istiyor.

İnşallah öyle değildir hocam ama benim düşüncem bu ki zaten yaşı büyük ve mali özgürlüğü kendi elinde olan birey zaten böyle bir konu açmaz açacagı konu sistem veya laptop tavsiyesi konusu olurdu

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı