Laptopu satıp iPad almak mantıklı mı?

es3444

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar, laptopu satıp M1 iPad Air almak mantikli mi? Daha önce de iPad kullanıyordum satıp bilgisayar aldım ama fark ettim ki bilgisayar da yapıp IPad'te yapamayacağım bir şey yok. Ne dersiniz? Böyle bir şey yapılabilir. Laptopu satma nedenim de Windows gerçekten sorunlu bir işletim sistemi herkes böyle düşünmeyebilir fakat bu laptop yıl geçtikçe bayağı değeri düşecek. Apple'in ürünlerinde oyle değil hiçbir zaman değer kaybetmiyor. Hele bir de yeni cihazlarında zam bile geliyor M1 iPad Air'i 1 2 sene kullandıktan sonra aynı fiyata satıp PC'ye geçiş yapabilirim bu düşündüğüm şey mantıklı mi sizce?

Kullanım tercihine göre değişir ancak 120 Hz ekrandan dolayı bir miktar daha fazla verip Pro alınabilir. Bu kadar yüksek bütçede 60 Hz ekran çok mantıksız.
Ipad pro ile ipad air arasında da çok fiyat farkı var sadece 120hz için o kadar para vermeye değer mi kullanım dediğim gibi bilgisayarda yapabileceğim şeyleri ipad te de yapabilirim.Ders için video izleme,film izleme,video editleme gibi şeyler laptop um bu arada huawei matebook 14 windows u artık sevmediğim için geçmek istiyorum
V

Video editleme ise Laptop Kesinlikle Ders te bilgisayardan daha rahat her yönden Laptop daha işlevsel geldi bana yapacağınız işlere göre.
Laptop güzel ama windows tan memnun değilim gönül ister macos kullanıyim m1 macbook air alıyım onlarında fiyatları oldukça pahalandi yine m1 işlemcili bir ipad almak nasıl olabilir acaba windows un siyah ekran sorunundan gereksiz fan açıp gürültü kirliliği yapması mavi ekran gibi sorunlardan dolayı böyle bisey düşündüm
Hocam kişisel kullanımınız hangi yönde? Mesela ben PUBG Mobile hastasıyım ondan IPad'i seçerdim. Yani kullanıma göre değişebilir.
Çoğu yaptığım şeyleri ipad te de yapabilirim diye düşünüyorum çoğunlukla Ders, video izleme gibi şeyler icin windows un hatalarından sıkıldım artık

Son düzenleme:
Ipad pro ile ipad air arasında da çok fiyat farkı var sadece 120hz için o kadar para vermeye değer mi kullanım dediğim gibi bilgisayarda yapabileceğim şeyleri ipad te de yapabilirim.Ders için video izleme,film izleme,video editleme gibi şeyler laptop um bu arada huawei matebook 14 windows u artık sevmediğim için geçmek istiyorum

Laptop güzel ama windows tan memnun değilim gönül ister macos kullanıyim m1 macbook air alıyım onlarında fiyatları oldukça pahalandi yine m1 işlemcili bir ipad almak nasıl olabilir acaba windows un siyah ekran sorunundan gereksiz fan açıp gürültü kirliliği yapması mavi ekran gibi sorunlardan dolayı böyle bisey düşündüm

Çoğu yaptığım şeyleri ipad te de yapabilirim diye düşünüyorum çoğunlukla Ders, video izleme gibi şeyler icin windows un hatalarından sıkıldım artık
Windows da ben sıkıntı yaşamıyorum şahsen eğer Windows 11 ise sizde sorunlu olabilir her bilgisayar Windows 11 i iyi çalıştıramaz fakat Windows 10 ise Kurulum da hata vardır büyük bir ihtimal. Dediğim gibi ben iPad alma taraftarı değilim pek tabi siz bilirsiniz.

Son düzenleme:
Windows da ben sıkıntı yaşamıyorum şahsen eğer Windows 11 ise sizde sorunlu olabilir her bilgisayar Windows 11 i iyi çalıştıramaz fakat Windows 10 ise Kurulum da hata vardır büyük bir ihtimal. Dediğim gibi ben iPad alma taraftarı değilim pek tabi siz bilirsiniz.
Teşekkürler verdiğiniz bilgiler için.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı