E electurzz Hectopat Katılım 20 Temmuz 2021 Mesajlar 1.077 Makaleler 2 Çözümler 1 28 Haziran 2022 #1 Laptopum aşırı fazla ısınıyor, hiç termal macun sürmedim ve hiç içini temizlemedim. Bu arada laptopum bir buçuk yıllık bir Gaming laptop.
Laptopum aşırı fazla ısınıyor, hiç termal macun sürmedim ve hiç içini temizlemedim. Bu arada laptopum bir buçuk yıllık bir Gaming laptop.
Çözüm E E electurzz 5 Temmuz 2022 Arkadaşlar sorunu Denetim Masasından çözdüm, QuickCPU'ya gerek kalmadı. Güç yönetimi modunu değiştirmeyi unutmuşum. Maksimum performans yaptım.
Arkadaşlar sorunu Denetim Masasından çözdüm, QuickCPU'ya gerek kalmadı. Güç yönetimi modunu değiştirmeyi unutmuşum. Maksimum performans yaptım.
sputnik_67 Hectopat Katılım 9 Aralık 2021 Mesajlar 626 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2022 #11 electurzz dedi: Nerede yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarcılarda yaptırabilirsin ama eğer vatan gibi fiziksel mağazadan aldıysan orada yaptır. Artı 0 Eksi
electurzz dedi: Nerede yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarcılarda yaptırabilirsin ama eğer vatan gibi fiziksel mağazadan aldıysan orada yaptır.
KS KS E electurzz Hectopat Katılım 20 Temmuz 2021 Mesajlar 1.077 Makaleler 2 Çözümler 1 28 Haziran 2022 #12 sputnik_67 dedi: Bilgisayarcılarda yaptırabilirsin ama eğer vatan gibi fiziksel mağazadan aldıysan orada yaptır. Genişletmek için tıkla... Turkcell Pasaj'dan aldım. Artı 0 Eksi
sputnik_67 dedi: Bilgisayarcılarda yaptırabilirsin ama eğer vatan gibi fiziksel mağazadan aldıysan orada yaptır. Genişletmek için tıkla... Turkcell Pasaj'dan aldım.
bonegang Centipat Katılım 12 Nisan 2022 Mesajlar 1.323 Çözümler 1 Yer İzmir 28 Haziran 2022 #13 electurzz dedi: i5 10210u. Genişletmek için tıkla... Bu işlemci 89 derecede drop yaşatmaz. Başka bir sebepten dolayı olmalı. Ekran kartı sıcaklıkğı da gayet iyi. Artı 0 Eksi
electurzz dedi: i5 10210u. Genişletmek için tıkla... Bu işlemci 89 derecede drop yaşatmaz. Başka bir sebepten dolayı olmalı. Ekran kartı sıcaklıkğı da gayet iyi.
KS KS E electurzz Hectopat Katılım 20 Temmuz 2021 Mesajlar 1.077 Makaleler 2 Çözümler 1 28 Haziran 2022 #14 bonegang dedi: Bu işlemci 89 derecede drop yaşatmaz. Başka bir sebepten dolayı olmalı. Ekran kartı sıcaklıkğı da gayet iyi. Genişletmek için tıkla... Adaptör ile ilgili bir sıkıntı olabilir mi? Artı 0 Eksi
bonegang dedi: Bu işlemci 89 derecede drop yaşatmaz. Başka bir sebepten dolayı olmalı. Ekran kartı sıcaklıkğı da gayet iyi. Genişletmek için tıkla... Adaptör ile ilgili bir sıkıntı olabilir mi?
bursali Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 2.403 Çözümler 13 Yer Bursa 28 Haziran 2022 #15 electurzz dedi: Laptopum aşırı fazla ısınıyor, hiç termal macun sürmedim ve hiç içini temizlemedim. Bu arada laptopum bir buçuk yıllık bir Gaming laptop. Genişletmek için tıkla... Kendi sorunuzun cevabını kendiniz vermişsiniz. Artı 0 Eksi
electurzz dedi: Laptopum aşırı fazla ısınıyor, hiç termal macun sürmedim ve hiç içini temizlemedim. Bu arada laptopum bir buçuk yıllık bir Gaming laptop. Genişletmek için tıkla... Kendi sorunuzun cevabını kendiniz vermişsiniz.
KS KS E electurzz Hectopat Katılım 20 Temmuz 2021 Mesajlar 1.077 Makaleler 2 Çözümler 1 28 Haziran 2022 #16 bursali dedi: Kendi sorunuzun cevabını kendiniz vermişsiniz. Genişletmek için tıkla... Çözümün bu olduğuna emin misiniz? Artı 0 Eksi
bursali dedi: Kendi sorunuzun cevabını kendiniz vermişsiniz. Genişletmek için tıkla... Çözümün bu olduğuna emin misiniz?
4 452252 Hectopat Katılım 25 Nisan 2021 Mesajlar 3.962 Çözümler 11 28 Haziran 2022 #17 electurzz dedi: Çözümün bu olduğuna emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Isınmaya karşı başka bir çözüm yok, varsa söyleyin. Artı 0 Eksi
electurzz dedi: Çözümün bu olduğuna emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Isınmaya karşı başka bir çözüm yok, varsa söyleyin.
bursali Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 2.403 Çözümler 13 Yer Bursa 28 Haziran 2022 #18 electurzz dedi: Çözümün bu olduğuna emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi
ŞenolGüneş Kilopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 3.060 Çözümler 34 Yer Bursa Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2022 #19 Hocam içini açıp temizleyin. Termal macunu sürün. Her 6 ayda 1 kez içini açıp temizleyin ve her yılda 1 kez termal macun değiştirin. Önerim bu yönde. Artı 0 Eksi
Hocam içini açıp temizleyin. Termal macunu sürün. Her 6 ayda 1 kez içini açıp temizleyin ve her yılda 1 kez termal macun değiştirin. Önerim bu yönde.
KS KS E electurzz Hectopat Katılım 20 Temmuz 2021 Mesajlar 1.077 Makaleler 2 Çözümler 1 28 Haziran 2022 #20 QuickCPU programı ile Turbo Boost ayarını 0'a çektim ve sorun düzeldi. Artı 0 Eksi