Laptopum ölüyor

I7 12700H

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
İşlemci Olmak
Arkadaşlar laptopum ölmek üzere gibi hissediyorum. Mesela sadece Technopat Sosyal'e girmek için bile 10 dakikadır bekliyorum, örnek olarak Discord'u açıyorum, 20 dakika bekliyorum. Öyle açılıyor yardımcı olabilir misiniz? PC zombi gibi bir de laptopa RAM takviyesi yapmayı düşünüyorum. Sizce ölü yatırım mı? 4 senedir kullanıyorum, kendisini ve üzerinde bayağı çizik var kurcalayanlar sağ olsun.

Arkadaşlar laptopum ölmek üzere gibi hissediyorum. Mesela sadece Technopat Sosyal'e girmek için bile 10 dakikadır bekliyorum, örnek olarak Discord'u açıyorum, 20 dakika bekliyorum. Öyle açılıyor yardımcı olabilir misiniz? PC zombi gibi bir de laptopa RAM takviyesi yapmayı düşünüyorum. Sizce ölü yatırım mı? 4 senedir kullanıyorum, kendisini ve üzerinde bayağı çizik var kurcalayanlar sağ olsun.

İşin Technopat tarafı sadece sende olan bir durum değil. Site aşağı yukarı bir haftadır benim içinde böyle. Çok sinir bozucu bir hal almaya başladı.

Arkadaşlar laptopum ölmek üzere gibi hissediyorum mesela sadece Technopat Sosyal'e girmek için bile 10 dakikadır bekliyorum örnek olarak Discord'u açıyorum 20 dakika bekliyorum öyle açılıyor yardımcı olabilir misiniz PC zombi gibi bir de laptopa RAM takviyesi yapmayı düşünüyorum sizce ölü yatırım mı 4 senedir kullanıyorum kendisini ve üzerinde bayağı çizik var kurcalayanlar sağ olsun.

Technopat gerçekten bu hafta beni kanser etti. Yüklenmemesi normal. Ama Discord tarafındaki yavaşlığı açıklamaz. SSD yoksa SSD tak ve RAM takviyesi yap. Laptopa başka yapacak bir şey yok.

Arkadaşlar laptopum ölmek üzere gibi hissediyorum mesela sadece Technopat Sosyal'e girmek için bile 10 dakikadır bekliyorum örnek olarak Discord'u açıyorum 20 dakika bekliyorum öyle açılıyor yardımcı olabilir misiniz PC zombi gibi bir de laptopa RAM takviyesi yapmayı düşünüyorum sizce ölü yatırım mı 4 senedir kullanıyorum kendisini ve üzerinde bayağı çizik var kurcalayanlar sağ olsun.
Geçmiş olsun. Bende sosyale girmek için tıkladığımda biraz bekliyo sonra giriyor. Bence pcne temiz kurulumla windows kurmalısın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı