Nezir Öztürk Hectopat Katılım 2 Nisan 2020 Mesajlar 3 2 Nisan 2020 #1 Konu başlığında dediğim gibi laptopuma uygun RAM'i nasıl bulabilirim yardım edebilecek var mı? Mümkünse en çok performans alabileceğim model olsun ☺ Son düzenleyen: Moderatör: 2 Nisan 2020
Konu başlığında dediğim gibi laptopuma uygun RAM'i nasıl bulabilirim yardım edebilecek var mı? Mümkünse en çok performans alabileceğim model olsun ☺
enes.wtp Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 8.023 Çözümler 109 2 Nisan 2020 #2 Laptop modelin nedir? Şu anda dizüstü bilgisayarının iki RAM slotu da dolu, bu yüzden bir tanesini çıkartıp, yenisi takman gerekecek.
Laptop modelin nedir? Şu anda dizüstü bilgisayarının iki RAM slotu da dolu, bu yüzden bir tanesini çıkartıp, yenisi takman gerekecek.
Nezir Öztürk Hectopat Katılım 2 Nisan 2020 Mesajlar 3 2 Nisan 2020 #3 enes.wtp dedi: Laptop modelin nedir? Şu anda dizüstü bilgisayarının iki RAM slotu da dolu, bu yüzden bir tanesini çıkartıp, yenisi takman gerekecek. Genişletmek için tıkla... Lenovo V320 anakart LNVNB161216 İşlemci İ7 8550u dolu olduğunu biliyorum dostum.Bunlardan birini ya da ikisini çıkarıp yerine daha performanslı hangi ram leri takabilirim onu bilmiyorum.
enes.wtp dedi: Laptop modelin nedir? Şu anda dizüstü bilgisayarının iki RAM slotu da dolu, bu yüzden bir tanesini çıkartıp, yenisi takman gerekecek. Genişletmek için tıkla... Lenovo V320 anakart LNVNB161216 İşlemci İ7 8550u dolu olduğunu biliyorum dostum.Bunlardan birini ya da ikisini çıkarıp yerine daha performanslı hangi ram leri takabilirim onu bilmiyorum.