Laptopun arka kapağı açılmıyor

• Konuyu başlatan CacaV1
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 1.688

CacaV1

Centipat
Daha fazla  
Laptop çok ısındığı için açıp içini temizlemek istiyorum. Bütün vidaları söktüm ama açılmıyor. Monitörü tutan menteşeler kapağı da tutuyor. Açmanın bir yolunu bilen biri söyleyebilirse iyi olur.

Dosya Ekleri

• IMG_20230108_193154.jpg
    IMG_20230108_193154.jpg
    137,6 KB · Görüntüleme: 109
Laptop çok ısındığı için açıp içini temizlemek istiyorum. Bütün vidaları söktüm ama açılmıyor. Monitörü tutan menteşeler kapağı da tutuyor. Açmanın bir yolunu bilen biri söyleyebilirse iyi olur.

Kaymasını önleyen bir tutucu parça var hani onların altında gizli vida olabiliyor ama bunda var mıdır bilmem söktün mü eskisi gibi geride oturtamayabilirsin.

Kaydırmaz yüzeyin altında vida ola bilir. Plastiği çıkar bak

Kaymasını önleyen bir tutucu parça var hani onların altında gizli vida olabiliyor ama bunda var mıdır bilmem söktün mü eskisi gibi geride oturtamayabilirsin.

Azıcık yapışkanla yerine sabitlemek mümkün. Bir zararı olmaz.

Kaydırmaz yüzeyin altında vida olabilir. Plastiği çıkar bak.

Azıcık yapışkanla yerine sabitlemek mümkün. Bir zararı olmaz.

Onların kendi yapışkanı var onu bozmadan geri yapıştırmak zor onu diyordum ama elinde güzel bir yapıştırıcı varsa onu sürebilir tabii ama ben pek tercih etmem.

Gizli vida yok. Ekranı tutan menteşenin oralarda bir şeyler var. Tek tarafını uğtaşırken bir şekilde açtım. Nasıl yaptığımı ben de bilmiyorum. Diğer tarafı ne kadar uğraşsam da açamadığım için geri kapattım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı