Arkadaşlar öncelikle merhaba. Başlıkta da yazdığı gibi, benim bir laptopum var ve çok ısınıyor FPS düşmesiları yaşıyorum. O yüzden araştırmalarımda bazı insanların laptop un batarayasını pilini çıkarıp hep şarjda oynadığını gördüm bu yüzden denemek istiyorum. Ama bir zarar gelir mi bilmiyorum bilgisi olan varsa yazarsa mutlu olurum.
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Başlıkta da yazdığı gibi, benim bir laptopum var ve çok ısınıyor FPS düşmesiları yaşıyorum. O yüzden araştırmalarımda bazı insanların laptop un batarayasını pilini çıkarıp hep şarjda oynadığını gördüm bu yüzden denemek istiyorum. Ama bir zarar gelir mi bilmiyorum bilgisi olan varsa yazarsa mutlu olurum.
Laptopla oyun oynuyorsan hep şarjda oynayacaksın. Cihazı şarjdan çıkarttığın zaman cihaz pili hızlı tüketmemek için performansını düşürür. O yüzden sürekli şarjda oynaman gerekiyor. Bataryayı çıkartıp şarjda oynaman bir şeye yaramaz. Hatta elektrik gittiği anda direkt cihaz kapanır. Hiç değilse cihaz hemen kapanmasın arkada uygulamaların açık kalsın.
Elektrik kesintilerinde sıkıntı çıkabilir ama yine de kullanabilirisin ya da batarya takılı şekilde şarjın 100'deyken yine gücü prizden çeker ve elektrik kesintisinde cihazın kapanmaz.